Cuca Gamarra serà la secretària general en el PP de Feijóo

L'actual portaveu parlamentària és la proposta del futur president del partit per a substituir Teodoro García Egea com a número dos

Cuca Gamarra, en una imatge d'arxiu
Cuca Gamarra, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El president de la Xunta de Galícia i candidat a liderar el PP, Alberto Núñez Feijóo, proposarà Cuca Gamarra, perquè siga la nova secretària general del partit. L'actual portaveu del Grup Popular en el Congrés i coordinadora general del PP es convertirà, per tant, en la mà dreta de Feijóo, segons ha anunciat ell mateix en el seu compte de Twitter. 

"Gamarra serà la meua proposta per a ser la nova secretària general del PP. Ha servit els seus veïns des de l'alcaldia de Logronyo. Ha servit el seu país des de diferents responsabilitats en el Congrés. Li demane que assumisca una nova responsabilitat servint també el seu partit", ha escrit el futur president del PP. 

Núñez Feijóo serà oficialment designat successor de l'anterior líder, Pablo Casado, en el congrés extraordinari que celebra el PP aquest cap de setmana a Sevilla i que obrirà una nova etapa en el partit. Després del conclave, Gamarra substituirà el murcià Teodoro García Egea com a número dos de Génova. 

També et pot interessar

stats