L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, serà el secretari del congrés del PP en què Feijóo rellevarà Casado

El comité organitzador incorpora la presidenta del PP de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco, com a vocal de la cimera, que presidirà l'exalcaldessa de Cadis Teófila Martínez

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, en una imatge d'arxiu
L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, en una imatge d'arxiu / Ajuntament d'Alacant

L'exalcaldessa de Cadis, Teófila Martínez, presidirà el XX Congrés Nacional del Partit Popular que se celebrarà al principi d'abril a Sevilla, segons ha acordat el comité organitzador i ha anunciat el president d'aquest, el valencià Esteban González Pons. "El Congrés no podria quedar en millors mans", ha escrit Pons en el seu compte de Twitter.

El PP valencià tindrà una representació destacada en la cimera dels populars, que confirmarà el nomenament d'Alberto Núñez Feijóo com a nou president de la formació. L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala ha sigut nomenat secretari del congrés, en què exercirà com a vocal la presidenta del PP de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco, segons han confirmat a À Punt fonts del partit.

La cimera dels populars confirmarà el nomenament d'Alberto Núñez Feijóo com a president de la formació, ja que és l'únic candidat que s'ha presentat a la presidència.

El congrés extraordinari que tindrà lloc el pròxim 1 i 2 d'abril i se celebra amb el lema "Ho farem bé", s'ha organitzat per a resoldre l'anunciada dimissió de l'encara president del partit, Pablo Casado, que té previst renunciar-hi. Un pas arrere en la direcció del partit que ha forçat la pèrdua de confiança en el si de la formació per la gestió de la crisi del contracte de la Comunitat de Madrid amb el germà de l'expresidenta, Isabel Díaz Ayuso, per a l'adquisició de mascaretes durant la pandèmia. 

La Fiscalia de la Unió Europea ha demanat assumir la investigació oberta pel ministeri públic espanyol, per a aclarir si s'ha produït un presumpte delicte de malbaratament de fons públics. 

També et pot interessar

stats