Finançament, rodalies i aigua: les reivindicacions valencianes en el 40 Congrés Federal del PSOE

En la convenció precongressual del PSPV, el secretari general Ximo Puig ha defensat una "presència activa" de l'agenda pròpia

Convenció Programàtica del PSPV-PSOE celebrada aquest dissabte a Paterna
Convenció programàtica del PSPV-PSOE celebrada aquest dissabte a Paterna / PSPV-PSOE

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha defensat aquest dissabte que els i les socialistes valencians reivindicaran la seua pròpia agenda en el 40 Congrés Federal que acollirà la ciutat de València entre el 15 i el 17 d'octubre.

Dues setmanes abans del conclave socialista, la formació ha celebrat a Paterna una convenció programàtica a la qual han acudit els delegats que participaran en el Congrés Federal. Durant l'acte s'han debatut les esmenes que el PSPV presentarà a la ponència marc.

Així, Puig ha destacat la necessitat que l'agenda dels i les socialistes valencians estiga ben present en els debats del PSOE. D'aquesta manera, el secretari general ha posat el focus en qüestions com ara el finançament autonòmic, la gestió dels serveis de rodalia, el transvasament Tajo-Segura i l'abolició de la prostitució.

El secretari general del PSPV-PSOE ha instat la militància a treballar perquè les "reivindicacions del nostre territori siguen l'eix central del nou projecte de país". D'aquesta manera, Puig ha reivindicat el paper de la "mirada valenciana" en la construcció d'un "futur millor" per a Espanya.

També et pot interessar

stats