Carlos Mazón, elegit nou líder regional del PPCV

El candidat únic ha sigut elegit per a substituir Isabel Bonig al capdavant dels populars valencians amb el 99,6% dels vots

Carlos Mazón, nou president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana
Carlos Mazón, nou president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana / EuropaPress

Carlos Mazón ja és oficialment el nou president del PPCV. Així ha sigut proclamat amb el 99,6% dels 847 vots emesos en el XV congrés del partit, on només hi ha hagut tres vots en blanc.

Mazón es presentava com a únic candidat després d'imposar-se en primàries a l'altre aspirant, José Vicente Anaya. D'aquesta forma, pren el relleu en el càrrec d'Isabel Bonig, qui va renunciar a presentar-se a la reelecció, després de sis anys al capdavant del partit, després de comunicar-li la direcció nacional que hi havia "un millor candidat".

Durant el seu discurs, Mazón ha insistit que el PP és un "instrument". "No som una fi en nosaltres mateixos", ha assenyalat, i ha subratllat que la formació té la "falta de prejuís i complexos" i el "valor" per a "ser un instrument" sense "creure's el melic del món". Així, ha apel·lat a la "humilitat", que, no obstant això, és "perfectament compatible amb l'ambició, l'ambició de guanyar, de governar, no per a aconseguir cap butaca" sinó per a "canviar les coses a la Comunitat Valenciana".

Per a donar suport a Mazón han acudit a l'acte el líder del PP, Pablo Casado, i el secretari general, Teodoro García Egea, així com el director de l'Oficina de l'Espanyol de la Comunitat de Madrid, Toni Cantó, l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, o el president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras.

A més, l'acte ha estat presidit per l'expresident de la Generalitat, Alberto Fabra, i ha comptat amb les intervencions de la candidata a l'alcaldessa de València i futura número dos del partit a la Comunitat Valenciana, María José Catalá, la secretària general ixent, Eva Ortiz, i l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala.

Durant el Congrés, també s'ha aprovat per unanimitat l'informe de gestió, presentat per la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, així com la ponència La Comunitat en el centre, defensada per l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, i la portaveu del PP a l'Ajuntament de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco.

També et pot interessar

stats