Bendodo (PP), sobre la idea de Camps de tornar a la política: "Cal esperar que es confirme la fermesa de sentència"

El polític popular ha dit que molts dirigents del PSOE haurien de demanar-li disculpes a l’expresident de la Generalitat per “insultar-lo i menysprear-lo” 

Elías Bendodo en la seua visita a Castelló
Elías Bendodo en la seua visita a Castelló / Europa Press

El vicesecretari de política autonòmica i municipal i d'anàlisi electoral del Partit Popular, Elías Bendodo, ha assegurat este dimarts sobre la intenció de l'expresident de la Generalitat Francisco Camps de tornar a la primera línia de la política que "cal esperar que es confirme la fermesa de la sentència". Així s'ha manifestat el dirigent popular davant dels mitjans durant la visita que ha fet a Castelló de la Plana per a reivindicar "el vot com a resposta" en les eleccions europees que se celebren este diumenge. El responsable del PP ha estat acompanyat per la presidenta provincial del partit a Castelló, Marta Barrachina, i la presidenta del PP de Castelló, Begoña Carrasco.

Fa una setmana, l'Audiència Nacional va absoldre Camps en el juí pels contractes amb Orange Market, la branca valenciana de la trama Gürtel, l'última causa que tenia pendent. Tot i això, Bendodo ha remarcat que “cal esperar” i també ha apuntat que “moltíssims dirigents del PSOE que han insultat i menyspreat al president Camps haurien de començar a demanar-li disculpes”.

Preguntat sobre què li va semblar la intervenció este dilluns de Camps en l’entrevista en À Punt, en la qual va generar moments de tensió per la seua negativa a respondre preguntes i qüestionar la presència i professionalitat d'un dels periodistes de la taula d'actualitat —del director de la cadena SER en la Comunitat Valenciana, Bernado Guzmán—, Bendodo ha indicat que no l’ha escoltada, per la qual cosa no en pot fer valoracions.

També et pot interessar

stats