Trump es burla de la capacitat de Biden en el debat i li diu "muntó de merda"

L'expresident afirma que Biden "acaba d'abandonar la carrera, l'he tret jo", per a després arremetre contra la vicepresidenta, Kamala Harris: "Crec que ella serà millor oponent. És fotudament roïna i patètica"

El president dels els EUA i candidat demòcrata, Joe Biden, escolta al candidat republicà i expresident Donald Trump durant el debat a Atlanta, Geòrgia, el 27 de juny
El president dels EUA i candidat demòcrata, Joe Biden, escolta el candidat republicà i expresident Donald Trump durant el debat a Atlanta, Geòrgia, el 27 de juny / Brian Snyder (Reuters)

Donald Trump s'ha burlat de l'actuació del president dels Estats Units, Joe Biden, després del debat de dijous passat en la CNN en assegurar que és "un muntó de merda", segons arreplega un vídeo publicat este dimecres en el seu compte de la xarxa Truth Social.

Biden "acaba d'abandonar la carrera, l'he tret jo", se sent dir a Trump, per a després arremetre contra la vicepresidenta, Kamala Harris: "Això significa que ara tenim Kamala, crec que ella serà millor (oponent). És fotudament roïna i patètica", continua.

Muntat en un carret de golf, l'expresident estatunidenc (2017-2021) continua amb comentaris despectius cap al seu contrincant demòcrata i posa en dubte la seua capacitat per a tractar assumptes amb el president de Rússia, Vladímir Putin, o el de la Xina, Xi Jinping.

"S'imaginen eixe home bregant amb Putin i amb el president de la Xina, que és un home feroç i dur?", qüestiona Trump mentre rep afalacs de persones que no apareixen en el vídeo.

La campanya de Biden condemna les declaracions "racistes i misògines" de Trump

La campanya de Biden va emetre una resposta a les declaracions de Trump en la qual van condemnar els comentaris de l'expresident cap a Harris, i els qualifica de racistes i misògins.

"El poble estatunidenc ja ha vist un mal darrere l'altre per part de Donald Trump. Ha vist una vegada i una altra la seua falta de respecte cap a les dones, el seu menyspreu cap als estatunidencs negres i el seu total menyspreu per la nostra democràcia", diu el comunicat.

La portaveu de la campanya del candidat demòcrata, Sarafina Chitika, específicament va respondre a la declaració de Trump sobre Harris, ressaltant els errors que el republicà va cometre durant el seu mandat, així com els recents conflictes legals pels quals ha travessat en els últims mesos.

"No, Donald. El que està malament és llevar drets a les dones; perdre unes eleccions i animar una torba violenta a atacar el Capitoli, agredir les dones, dir-li a la gent que s'injecte lleixiu i cometre 34 delictes. Gràcies per permetre'ns aclarir-t'ho", ha apuntat.

També et pot interessar

stats