L'alzireny ingressat en un hospital de Cancún ix de l'UCI i passa a estar en planta

La seua parella ha confirmat que la factura diària es reduirà bastant i, amb les ajudes que han rebut, podran fer front a esta despesa

Adrián Fernández i la seua esposa, Sofia Parada, el dia de la seua boda
Adrián Fernández i la seua esposa, Sofia Parada, el dia de la seua boda / À Punt NTC

Adrián Fernández, el jove d'Alzira que es troba ingressat en un hospital de Cancún (Mèxic), ha eixit de l'UCI i passarà a estar ingressat en planta, segons ha donat a conéixer este dilluns la seua parella, Sofía Parada. La jove ha agraït l'ajuda econòmica que els ha arribat per a poder afrontar el pagament de les factures en el sistema sanitari del país llatinoamericà, així com el suport moral que els ha arribat des d'Espanya.

"L'últim part del metge és que Adrián ix de l'UCI i ens passen a una habitació. Continuarà respirant amb oxigen i està fluix, però és un gran pas, ja que es recuperarà més ràpidament", ha compartit en una publicació al seu Facebook personal.

Segons ha indicat la seua parella, "això també ajuda, perquè fora de l'UCI la factura diària es reduirà bastant i, amb les ajudes que hem rebut, podrem fer front a esta despesa". Sofía Parada ha assegurat que en la seua família estaran "eternament agraïts a l'ajuda i força rebuda estos dies" i ha confiat a poder donar més notícies noves prompte.

Adrián estava de viatge de noces a Mèxic juntament amb la dona, Sofia Parada, sanitària de professió, i el fill de set anys. Mentre prenia el bany a la piscina del complex on s'allotjaven, Adrián va tindre un tall de digestió i, a conseqüència d'això, va patir un ofegament, i per això va entrar en parada cardiorespiratòria. Afortunadament, els mitjans sanitaris van poder reanimar-lo.

Fa un parell de setmanes, l'asseguradora mèdica els va comunicar que ja no es feien càrrec de l'ingrés a l'UCI per haver superat el límit de 20.000 euros que tenien contractat i que, per tant, la parella havia d'assumir les despeses sanitàries des d'eixe mateix dimecres. Este fet implica, segons adverteix la família, "una despesa diària de 8.000 euros", un cost "molt alt" per a poder-lo assumir.

També et pot interessar

stats