El PP confia que Puente anuncie aquest dijous a València la licitació de l'ampliació del port

José Muñoz ha reiterat que el PSOE està a favor de l'ampliació, mentre que Jesús Pla ha advertit que Compromís farà "tot el possible" perquè no vaja avant, des del Congrés i per "totes les vies"

El síndic del PP a les Corts, Miguel Barrachina
El síndic del PP a les Corts, Miguel Barrachina / Twitter: @ppcv

El grup parlamentari del Partit Popular a les Corts confia que el ministre de Transports, Óscar Puente, anuncie aquest dijous la inversió en l'ampliació nord del port de València i el "desbloqueig de multitud d'infraestructures" a la Comunitat Valenciana.

Així ho ha assenyalat el síndic del PP, Miguel Barrachina, que espera que el ministre, durant la seua visita a València, anuncie la licitació del projecte d'ampliació del port. Segons el popular, el retard per l'anterior govern del Botànic ha comportat "un encariment de l'obra" mentre altres, com el port de Barcelona, "han guanyat competitivitat".

El diputat socialista José Muñoz ha assenyalat que la postura del PSOE respecte a aquest projecte "és clara" i el seu partit està a favor de l'ampliació, però amb uns eixos fonamentals: que siga "sostenible" i tinga un "rèdit per a l'economia valenciana i per a la ciutat de València".

Muñoz ha assegurat que no coneix els anuncis que farà el ministre de Transports, i ha lamentat el debat "artificial" generat entorn d'aquest projecte.

El diputat de Compromís Jesús Pla ha reafirmat la postura "clara" de la seua formació en contra de l'ampliació nord del port, i ha advertit que faran "tot el possible" perquè no vaja avant, des del Congrés i per "totes les vies que tenim".

També et pot interessar

stats