Marie Claire recupera de l’ERTO quasi el 70% de la plantilla

La idea de l’empresa, ara en mans de ThinkTextil, és acabar recuperant tota la plantilla

Marie Clarie ha rescatat de l'ERTO vora el 70% de la plantilla / À Punt NTC

L'empresa tèxtil Marie Claire, ara en mans de ThinkTextil, ha rescatat de l'ERTO aplicat l'abril passat vora el 70% de la plantilla.

Actualment a la planta de producció de Marie Claire de Vilafranca (Alt Maestrat) treballen 265 persones i a la logística de Borriol (Plana Alta), 85. Encara hi ha 107 treballadores i treballadors en ERTO, però l'objectiu de la companyia és incorporar-los progressivament.

Segons la directora de màrqueting de l’empresa, el rellançament de la marca i l'augment de vendes han fet que, progressivament, hagen necessitat anar reincorporant part de la plantilla que estava en ERTO.

La nova companyia aposta per la venda en línia, nous dissenys i fabricació cent per cent espanyola. Això l'avantatja sobre altres empreses durant la crisi de desabastiment de matèries primeres.

De fet, d’ací a poc tancarà la planta logística de Borriol i es traslladarà a Vilafranca. A les 85 persones que hi treballen els han oferit un lloc a la seu central, però la majoria l’han rebutjat.

El president del comité d’empresa de Marie Claire, Cristóbal Monfort, ha explicat a À Punt NTC que valoren positivament tot el que s’està fent i que esperen que el mercat els acompanye i permeta recuperar de l’ERTO el 100% de la plantilla.

També et pot interessar

stats