El 89% de la plantilla de Marie Claire, en ERTO fins al desembre

Únicament es quedaran 34 treballadors a la planta principal de Vilafranca i 32 més a la seu de Borriol

Treballadores de Marie Claire amb una de les capses de mascaretes confeccionades per l'empresa
Treballadores de Marie Claire amb una de les caixes de mascaretes confeccionades per l'empresa
27 d'abril 2021 - 06:00

L’empresa Marie Claire, ara en mans de Think Textil, comença aquest dimarts un ERTO que afecta 534 dels 600 treballadors de la companyia, un 89%.

Està previst que finalitze a finals de desembre d'enguany i únicament es quedarà el personal d'administració i logística: 34 treballadors a la planta principal de Vilafranca i 32 més a la seu de Borriol.

Els treballadors denuncien que fa cinc mesos que no cobren les nòmines i que esperen que la Generalitat compre les bates sanitàries que estan fabricant per a fer front a part d'aquestes nòmines.

Marie Claire, que dona faena a molta gent de les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat, es va reconvertir a causa de la pandèmia i va començar a produir mascaretes, però malgrat això arrossegava una situació crítica que ha ocasionat un endarreriment en el pagament de les nòmines de les vora 500 persones que hi treballen. De fet, va reduir el capital el mes de febrer passat per a intentar compensar pèrdues i evitar la dissolució, però sembla que no ha funcionat.

També et pot interessar

stats