Marie Claire passarà a formar part de l'empresa Think Textil

La situació de l’empresa de Vilafranca, que està sota la tutela de la Generalitat, és crítica i la plantilla fa mesos que no cobra

Treballadores de Marie Claire amb una de les capses de mascaretes confeccionades per l'empresa
Treballadores de Marie Claire amb una de les caixes de mascaretes confeccionades per l'empresa / Twitter: @MClaireStore

Segons han confirmat a À Punt Notícies fonts de la plantilla, sembla que la companyia Marie Claire, que està actualment sota tutela de la Generalitat, passarà a formar part de l’empresa Think Textil. Així ho ha comunicat aquest dimecres la direcció actual al comité d'empresa.

Les mateixes fonts han assegurat que el canvi es farà oficial aquest dijous, quan els nous directius mantindran una reunió amb els representants sindicals per a presentar-los el pla de viabilitat que plantegen.

Marie Claire, que dona faena a molta gent de les comarques dels Ports i l’Alt Maestrat, es va reconvertir a causa de la pandèmia i va començar a produir mascaretes, però malgrat això arrossegava una situació crítica que ha ocasionat un endarreriment en el pagament de les nòmines de les vora 500 persones que hi treballen. De fet, va reduir capital el mes de febrer passat per a intentar compensar pèrdues i evitar la dissolució, però sembla que no ha funcionat.

Think Textil és una empresa que, segons la seua informació corporativa, es dedica a l’acabat i logística tèxtil, és a dir, l'etiquetatge de peces de roba, el planxament i l'embossament, la col·locació d'alarmes antirobatori, l'emmagatzematge i el transport, entre altres. 

També et pot interessar

stats