Dotze milions de diners públics per a reactivar Marie Claire

La Generalitat concreta el compromís en la continuïtat de la companyia i els 600 llocs de treball amb dos préstecs de l'Institut Valencià de Finances

El president de la Generalitat visita Marie Claire amb els nous gestors de l'empresa
El president de la Generalitat visita Marie Claire amb els nous gestors de l'empresa / À Punt

La Generalitat ha escenificat el compromís amb el futur de l'activitat tèxtil a l'Alt Maestrat i els Ports amb una visita del cap del Consell a Marie Claire.

L'Institut Valencià de Finances (IVF) ha concedit a instàncies del Consell dos crèdits per valor de vora 12 milions als nous propietaris de l'empresa, per a garantir la viabilitat de la firma i dels vora 600 llocs de treball associats.

A canvi dels préstecs, la nova gestora, Think Textil, s'ha compromés a pagar les nòmines pendents als 500 treballadors, resoldre els deutes amb els proveïdors, mantindre l'activitat a la planta de Vilafranca, i condicionar qualsevol expedient de regulació temporal o d'ocupació a l'aprovació de l'IVF.

El cap del Consell, Ximo Puig, ha destacat la importància estratègica de l'empresa i l'aposta de la Generalitat, més allà de la viabilitat, donant suport també a la internacionalització i la formació interna.

També et pot interessar

stats