València es converteix en punt de trobada dels referents internacionals del disseny

Phillipe Starck, Patricia Urquiola i Jaime Hayón, entre altres, participaran en la Fira Hàbitat i les activitats organitzades per a acostar el disseny a la ciutadania

La fira de mostres acollirà la fira Hàbitat, de disseny i decoració, del 20 al 23 de setembre
La fira de mostres acollirà la fira Hàbitat, de disseny i decoració, del 20 al 23 de setembre / Fira Hàbitat

Dissenyadors com Phillipe Starck, Mónica Armani o Jaime Hayón estaran en la Fira Hàbitat València, que se celebrarà del 20 al 23 de setembre, i la World Design Street Festival, que contempla nombroses activitats per a acostar el disseny a la ciutadania. Aquests són dos dels esdeveniments principals de les activitats que acull València per la condició de Capital Mundial del Disseny que ostenta enguany.

A més d’aquests reconeguts dissenyadors, entre la nòmina de professionals que ha desvetlat l’organització també estaran a València Juan Carlos Baumgartner, Juli Capella o Benedetta Tagliabue.

València entra de ple en el “mes més intens” pel que fa a les activitats relacionades amb el disseny, com apunten des de l'organització de la València World Design Capital. Les mateixes fonts recordaven que aquestes activitats "situen València en l'epicentre mundial del disseny i que ningú vol perdre's”.

En aquest sentit apuntaven que "els actuals top del disseny mundial ja han confirmat que estaran a València durant aquests dies per a participar tant en les diferents jornades i exposicions previstes com en les activitats organitzades per les empreses expositores de la Fira Hàbitat València, que aprofiten l'organització de la fira per a convocar als seus dissenyadors estrela".

És el cas de la firma valenciana Andreu World, "vertader referent del disseny internacional", i que ha confirmat la presència a València de dos gegants del disseny, com són el francés Phillipe Starck i l'asturiana establida a Milà Patricia Urquiola.

Starck, reconegut mundialment pels seus dissenys emocionals i que treballa amb les principals marques del moment, presentarà a la vesprada del 19 de setembre en el showroom d'Andreu World a Xiva les seues noves col·leccions.

D’altra banda, Fira Hàbitat València rebrà en Fira València a Patricia Urquiola, que serà l'estrela convidada d'Andreu World en la presentació de les noves col·leccions, prevista el divendres 23 de setembre en l'estand de firma valenciana en la fira.

Mónica Armani i Juan Carlos Baumgartner

Aquesta fira també acollirà el cicle de conferències, el Fòrum WDC, on participarà el 21 de setembre Mónica Armani, una de les interioristes més destacades del moment, que recentment ha estrenat una de les cases més luxoses de la Costa Blanca.

També en aquest fòrum oferirà una conferència el reconegut arquitecte mexicà amb estudi a Chicago, Juan Carlos Baumgartner, amb obres tan reconegudes com les oficines de Google.

Paral·lelament a la celebració d'Hàbitat i a escassos metres dels pavellons de la fira del moble, se celebrarà el 22 de setembre el Fòrum Internacional de Disseny Interior, que abordarà la relació entre el disseny i salut.

També et pot interessar

stats