Torna el millor cine documental amb DocsValència

El festival serà laboratori de creació de nous projectes amb DocsLab-À Punt

València, epicentre del millor cine documental amb DocsValència / À Punt NTC

Torna DocsValència, que enguany arriba a la sisena edició. El festival projectarà el millor cine documental del moment fins al 14 de maig i, a més, serà laboratori de creació de nous projectes. 

Las cartas perdidas, d'Amparo Climent, és només una de les propostes del DocsValència d'enguany. Durant una setmana, València es convertirà en l'epicentre del millor cine documental actual. “Mirant la programació, estic segur que hi ha pel·lícules per a tots els gustos”, ha manifestat Pau Montagud, director del festival. 

Un total de 24 pel·lícules passaran pel festival; algunes fins i tot seran estrena mundial i dotze de les cintes tenen segell valencià. En la categoria valenciana participen set pel·lícules i en la nacional hi ha dos films dirigits per valencians. 

La producció valenciana Una elefanta sobre la tela de una araña serà l'encarregada d'inaugurar DocsValència aquest divendres. Es tracta d'una obra que es va cuinar fa uns anys en el DocsLab-À Punt, el laboratori de projectes, i que ja és una realitat. Aquest matí, deu noves idees s'han posat en marxa tutoritzades per professionals d'HBO o l'Institut Sundance. 

À Punt Mèdia aposta per aquesta incubadora de talent valencià i premiarà el millor projecte amb 5.000 euros en concepte de precompra dels drets d'antena.

També et pot interessar

stats