Sorolla estrena sala monogràfica al Museu de Belles Arts de València

Es pot recórrer la seua trajectòria a través de 46 obres des d'aquest divendres

Les obres artístiques de Sorolla es poden veure al Museu de Belles Arts / À Punt NTC

El pintor valencià Joaquim Sorolla ja té la seua sala monogràfica i permanent al Museu de Belles Arts de València. Des d'aquest divendres, se'n pot recórrer la trajectòria a través de 46 obres.

Des del primer bodegó, que va fer a 15 anys, fins a retrats costumistes, paisatges o una de les seues teles de gran format més famoses: Jo soc el pa de la vida. Un homenatge més, en aquest Any Sorolla, que reivindica la genialitat del pintor valencià més internacional amb una extensa programació cultural que porta a diversos espais del territori algunes de les seues obres mestres, així com d’altres de menys conegudes.

No és l'únic espai on es poden gaudir les obres durant aquest estiu. Des de principi de juny i fins al desembre, la Marina de València acull l'exposició digital més gran dedicada a Joaquim Sorolla. Una mostra immersiva i interactiva que utilitza els últims avanços tecnològics perquè el visitant puga endinsar-se en les obres del pintor valencià, descobrir-ne la vida familiar i el context històric i artístic en què va viure. "Sorolla, una nova dimensió" es pot visitar a l'edifici de La Base.

També et pot interessar

stats