"Sorolla, una nova dimensió", l’exposició més immersiva del pintor arriba a la Marina de València

Les noves tecnologies s’integren a la mostra per a fer una proposta d’experimentació amb intel·ligència artificial i realitat virtual

Imatge de l'exposició a la Marina de València "Sorolla, una nova dimensió"

La Marina de València acull l'exposició digital més gran dedicada a Joaquim Sorolla. Una mostra immersiva i interactiva que utilitza els últims avanços tecnològics perquè el visitant puga endinsar-se en les obres del pintor valencià, descobrir la seua vida familiar i el context històric i artístic en què va viure. "Sorolla, una nova dimensió" es podrà visitar a l'edifici de La Base fins al desembre.

Gaudir de Sorolla com mai s’havia fet: una experiència totalment immersiva amb prop de 1.000 metres quadrats ens ajuda a endinsar-nos visualment i sensorialment en les obres més reconegudes del pintor valencià. Una mostra que, a més, presenta un recorregut per l’univers de l’artista a través d’escenografies, objectes, realitat virtual i tecnologia interactiva que reinterpreta de manera innovadora mitjançant l’art digital la vida i l’obra del mestre de la llum i el color mediterrani.

Artur Duart, comissari de l’exposició, explica que han creat “una gran exposició per a celebrar el centenari de Sorolla”. “I com no podia ser d’una altra manera, hem utilitzat les pintures de Sorolla i les noves tecnologies, com la realitat virtual, la immersió o la realitat virtual per fer una proposta d’experimentació”, ha compartit el comissari.

També et pot interessar

stats