El SanSan obri a Benicàssim la temporada dels grans festivals i ja sense restriccions

Crystal Fighters i Rozalén, compatiran cartell amb La Casa Azul, Tanxugueiras o Dani Martín des d'aquest dijous i fins dissabte

Imatge d'un concert en la primera jornada del San San Festival
Imatge d'un concert en la primera jornada del San San Festival / À Punt NTC

El SanSan inaugura la temporada de grans festivals a l'aire lliure. Des d'aquest dijous i durant tres dies, les millors propostes musicals passaran pel recinte de festivals de Benicàssim. Aquesta edició Crystal Fighters i Rozalén compatiran cartell amb La Casa Azul, Tanxugueiras o Dani Martín.

El festival es va reprendre a l'octubre, amb un aforament reduït i l'ús de mascareta. Ara recupera les seues dates habituals, la Setmana Santa, i es converteix en el primer festival valencià sense restriccions. Es pot consumir en qualsevol lloc i moure's i ballar lliurement, i tot sense mascareta.

Aquest festival matiner és una alternativa per a unes vacances diferents. Ja està tot enllestit perquè s'òmpliga de milers d'aficionats a la música.

El director del SanSan, Roberto Recuero, ha destacat que es pretén recuperar totalment la normalitat, i s'han obert ja les zones d'acampada per al públic jove. A més, ja no hi ha limitacions en l'aforament.

La cita musical reuneix en cada edició milers de fidels i la millor selecció d'artistes. El pop, el rock i la música electrònica seran el denominador comú de la primera nit amb bandes com Crystal Fighters, un grup que convida a ballar, barreja indie i pop, instruments de música electrònica i també la txalaparta.

Aquests dijous també pujaran a l'escenari Zoo, La Casa Azul, Ciudad Jara i el discjòquei Steve Aoki, entre altres. Altres dels grans noms que passaran pel festival fins dissabte són Califato 3x4, Space Elephants, Kase 0 (excantant de Violadores del Verso), Fuel Fandango o Dani Martín.

Horaris del festival

Horari del festival SanSan de Benicàssim
Horari del festival SanSan de Benicàssim

La història del SanSan

El festival SanSan va nàixer a Gandia el 2014 també a l'abril. Va celebrar-se allí durant tres anys i el 2017 canvià a Benicàssim. Ara bé, el calendari no sempre els ha anat de cara. El 2019 es va haver de suspendre amb tota la gent a les portes per una gota freda i vents de 80 quilòmetres per hora.

Una cancel·lació que per al director va ser més dura que la del 2020, que ja no es va fer per la pandèmia. Al final es va celebrar una edició fa sis mesos, l'octubre del 2021, però encara es demanava el certificat covid, mascareta i un 40% de l'aforament.

Ara, per fi el SanSan recupera la normalitat i torna l'època festivalera com la coneixíem.

També et pot interessar

stats