El SanSan diu adeu com el "festival del retrobament" i revela els primers noms de 2022: Dani Martín i Steve Aoki

El certamen tanca una edició "històrica" amb 20.000 assistents diaris i confirma que la pròxima se celebrarà els dies 14, 15 i 16 d'abril 

Vora 20.000 persones han assistit cada dia al SanSan de Benidorm
Vora 20.000 persones han assistit cada dia al SanSan de Benicàssim / Javier Bragado (Europa Press)

El festival SanSan de Benicàssim ha posat punt final aquest diumenge a l'edició "més especial i simbòlica de la seua història" després de convertir-se en el "primer gran festival del retrobament" de l'era post-Covid. Amb vora 20.000 assistents diaris, el recinte ha tornat a omplir-se de vida en una de les cites musicals valencianes més importants del calendari, que ha servit també per a escenificar la tornada dels macrofestivals a Espanya tal com els coneixíem abans de la pandèmia. Tres dies de concerts sense cadires ni distància interpersonal de seguretat en què les mascaretes han cedit protagonisme a la música i les ganes de passar-ho bé. 

La M.O.D.A, La Pegatina i Leiva han sigut els encarregats de tancar la tercera i última jornada d'un SanSan que "ha fet història a Benicàssim", segons ha remarcat l'organització en un comunicat. Un acomiadament en gran fins al 2022, edició per a la qual el festival ja ha confirmat les dates: 14, 15 i 16 d'abril. L'anunci, per a delectació dels fans, es va fer en l'apogeu de la nit. Va ser durant la cloenda de Leiva, quan diverses pantalles desvelaren els dies triats per a l'any que bé i el primer nom del cartell: Dani Martín. El segon artista que ha confirmat el SanSan per a 2022 és el discjòquei Steve Aoki. 

Primeres confirmacions del festival SanSan per a 2022
Primeres confirmacions del festival SanSan per a 2022 / SanSan Festival

Durant la seua actuació, Leiva va referir-se al retorn als grans escenaris: "No imagineu el que suposa per a nosaltres veure de nou tanta ànima junta, sense distància... és un goig. Gràcies per tindre la generositat de comprar entrades de festivals i concerts. Hui hem vingut a gaudir com a lleons". Les paraules de Leiva sintetitzen un cap de setmana en el qual el públic ha pogut ballar i moure's amb llibertat pel recinte gràcies al certificat Covid.

Mentre el madrileny feia una de les actuacions més destacades del cap de setmana, abrigallat per una espectacular banda i un complet joc de llums i audiovisuals, el grup andalús Derby Motoreta's Kachimba van demostrar en l'escenari Calaverita que hi ha milers de formes diferents d'entendre el rock. O el rap, tal com va deixar clar Rayden durant un concert que ha tingut un significat especial, ja que ací va debutar per primera vegada en un festival.

La nit va comptar també amb les actuacions d'Axolotes Mexicanos o el grup de música electrònica Elyella, i s'ha revelat el grup sorpresa d'aquesta edició: La Pegatina. El dia s'ha tancat, sense incidents, en la carpa de DJ amb Cori Matius, Monka, Plan B i Alexander Som.

També et pot interessar

stats