Cancel·len el festival SanSan de Benicàssim per l'alerta de vent i pluja

La Junta Local de Seguretat s'ha reunit aquesta vesprada i ha instat l'organització perquè suspenga totes les jornades.

VÍDEO | Cancel·len el festival SanSan de Benicàssim per l\'alerta de vent i pluja

El festival SanSan, que arrancava aquest dijous a Benicàssim (Plana Alta), s’ha suspés davant de l'alerta per fortes ratxes de vent i pluja que es preveuen durant tot el cap de setmana. L'organització ha anunciat aquesta vesprada que ha sigut la Junta Local de Seguretat del municipi, que s'ha reunit de forma extraordinària, qui ha instat a suspendre totes les jornades del festival com a mesura de seguretat. Tot i que no hi haurà concerts, el càmping continuarà obert fins diumenge.

L'equip del festival de Benicàssim ha informat a través de les xarxes socials que ho han intentat "tot", però que el fet que les fortes ratxes de vent registrades ja han superat els 70 quilòmetres per hora i puguen arribar fins als 120 segons les previsions "fan impossible la celebració de cap esdeveniment en el recinte".

"Garantir la protecció de tots, públic, treballadors i artistes, és el principal objectiu", afegeix el comunicat. L'organització també assenyala que el càmping continuarà obert fins diumenge i en el cas que les condicions meteorològiques siguen extremes s'hi habilitaran espais segurs per a allotjar la gent.

Per últim, el festival ha explicat que totes aquelles persones que adquiriren l'abonament o entrades diàries rebran "en els pròxims dies" un correu electrònic en què s'indicarà com es farà la devolució. Ara posen ja la vista en la pròxima edició del SanSan, que tornarà en 2020 "amb més força que mai".

Crítiques per la poca antelació

La cancel·lació del festival ha provocat algunes crítiques dels assistents, que asseguren tindre l'estada pagada i que ja s'havien desplaçat a Benicàssim. Es queixen, fonamentalment, per la poca antelació amb què l'organització ha avisat de la suspensió, a pesar que l'existència de l'alerta meteorològica es coneixia des de fa uns dies.

També hi ha hagut reaccions per part d'alguns dels artistes convidats, com és el cas de Love of Lesbian, el concert del qual s’havia de celebrar aquest divendres.

També et pot interessar

stats