Rozalén, Kase.O amb Jazz Magnetism, Tanxugueiras i Álvaro de Luna se sumen al SanSan

El festival de música tornarà del 14 al 16 d'abril a Benicàssim oferint una alternativa a la Setmana Santa amb sol, platja, gastronomia i bona música

Cartell del SanSan Festival 2022
Cartell del SanSan Festival 2022

El SanSan, que tornarà per Setmana Santa del 14 al 16 d'abril al recinte de festivals de Benicàssim, ha confirmat aquest dijous a la fira de turisme de Fitur noves incorporacions al seu cartell.

Es tracta de Kase.O amb Jazz Magnetism, Califato 3/4, Frequito y Mango, Rozalen, Cheti/Shego, Tanxugueiras, Emlam, 2 Many DJ's, Karavana, Álvaro de Luna, Shinova, Capitán Elefante, La Casa Azul, Niños Luchando, Inmir, Plan B, Cori Matius, Q Sade i Brian Cross.

Dels nous artistes confirmats, destaca la presència del raper saragossà Kase.O amb Jazz Magnetism amb motiu del desé aniversari d'un projecte que porta les seues cançons a un altre univers creatiu. Per la seua banda, Rozalén interpretarà temes del seu últim disc, El árbol y el bosque, encara que no faltaran altres èxits de la seua carrera, marcada pel seu compromís social i mediambiental.

Aquests concerts s'afigen als artistes ja anunciats fins ara: Dani Martín, Steve Aoki, Crystal Figthers, Chef' Special, Hinds, Fuel Fandango, Ciudad Jara, La Bien Querida, Amatria, Kokoshca, Veintiuno, Niña Polaca, Molina Molina, Meridian, Rojuu i ZOO Posse.

Amb aquest heterogeni cartell, que alterna noms consagrats amb noves promeses tant nacionals com internacionals de diferents estils, l'esdeveniment obrirà la temporada de grans festivals d'estiu oferint una alternativa a la Setmana Santa tradicional amb sol, platja, gastronomia i bona música. "Pensem en el SanSan com un festival de música i com el millor lloc de vacances", ha explicat Roberto Recuero, director del festival organitzat per Sonde3.

Ho farà a més després de l'edició d'octubre que va congregar a més de 60.000 persones en tres dies amb una "forta càrrega emocional", ja que es va convertir en el primer festival sense restriccions.

També et pot interessar

stats