A Benicàssim arranca el festival SanSan, que exigirà certificat Covid, prova d'antígens o PCR negativa

Les més de 20.000 persones que hi acudisquen podran moure's i ballar amb mascareta, per a gaudir fins diumenge de grups com Vetusta Morla, Amaral, Love of Lesbian o Dorian 

Els millors grups de l'indie nacional passaran per Benicàssim
Els millors grups de l'indie nacional passaran per Benicàssim / SanSan

Aquest divendres comença a Benicàssim el SanSan, el primer macrofestival a la Comunitat Valenciana i a Espanya en la nova normalitat. Se celebrarà els dies 29, 30 i 31 d'octubre amb format similar als grans festivals d'abans la pandèmia, amb escenaris que acolliran fins a 20.000 assistents, la qual cosa equival a la capacitat d'un 40 per cent del recinte, que gaudiran de grups com Vetusta Morla, Amaral, Xoel López, Love of Lesbian o Dorian

Els espectadors podran moure's i ballar sense restriccions, però això sí amb l'obligació de portar mascareta i havent presentat abans el certificat Covid amb la pauta completa, una prova d'antígens o una PCR negativa. A més, en l'accés al festival es faran tests d'antígens per part d'un equip de professionals

"Hem deixat arrere mesos de molta incertesa i esforç col·lectiu, però l'espera valdrà la pena per a poder gaudir del primer gran festival de la temporada. Tenim més ganes de SanSan que mai, de retrobar-nos amb el públic i els artistes en les millors condicions possibles", ha assegurat Roberto Recuero, director del SanSan.

Concerts per dies

El divendres 29 d'octubre actuaran Vetusta Morla, Amaral, Xoel López, Varry Brava, Brian Cross, Arco, Mujeres, Chucho o Cariño, Karavana, Viajes Berliner, Cora Yako, Bad Ideas, Ninhodelosrecaos, Jaime del Valle o Ruben Thrax.

El dissabte 30 serà el torn de Love of Lesbian, Dorian, Carlos Sadness, DJ Nano, Fonsi Nieto, Delaporte, La La Love you, Cala Vento, Emlan, Ginebras, Tu Otra Bonita, Maren, Tú No Existes, Rocío Saiz, Rocket DJ, Adrián Fyrla, Javi Reina i DJ Sickboy.

Leiva, La M.O.D.A, Sen Senra, Elyella, Rayden, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Travis Birds, Axolotes Mexicanos, Arde Bogotá, Repion, Alexander Som, The Niftys, Ley DJ, Cori Matius, Monka, Plan B i Jfran DJ tancaran la jornada del diumenge 31.

Polseres intel·ligents

A més, en aquesta edició es faran servir les polseres intel·ligents d'Idafest, que permetran el control d'accessos, aforament i pagaments en tot el recinte només acostant la monyica al detector. D'aquesta manera, es garantirà la seguretat i l'experiència dels assistents, amb accessos i compres àgils i reduint les cues.

Dispositiu de seguretat

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha agraït a la subdelegació del govern, a totes les forces i cossos de seguretat, tot el suport i la col·laboració que presten a l'Ajuntament de Benicàssim "perquè tots els dispositius de seguretat i emergències estiguen perfectament dissenyats, activats, coordinats i operatius perquè el SanSan 2021 puga fer-se amb total garantia de seguretat".

Dins de les mesures de seguretat sanitària, l'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment, fins i tot en les entrades i eixides, excepte en el moment de consumir. Hi haurà gel hidroalcohòlic a la disposició dels usuaris i s'establiran diferents itineraris específics per a controlar els fluxos de persones i evitar les aglomeracions.

L'activitat en el recinte de festivals es desenvoluparà de 18:00 a 5:30 hores i durant tot aquest temps hi haurà un reforç de la seguretat tant interna com externa del recinte.

Horaris de les actuacions

Horaris del festival
Horaris del festival / SanSan

També et pot interessar

stats