Samantha canta 'Mar de dudas' per primera vegada en À Punt

Serà en la gala pel tercer aniversari de la televisió d'À Punt Mèdia, aquesta nit a partir de les 22:00 h 

Samantha presenta el videoclip de 'Mar de dudas'
Samantha presenta el videoclip de 'Mar de dudas'

Mar de dudas és una de les cançons més esperades de Samantha Gilabert i, per fi, en la matinada d'aquest dijous 10 de juny, ha estrenat el seu videoclip en YouTube. Encara que en les seues xarxes ja havíem escoltat 10 segons de la cançó, ara la podem gaudir per fi sencera i aquesta nit oferirà la primera actuació en la televisió d'À Punt. La cantant de Beniarrés (el Comtat) és una de les convidades en la festa d'aniversari pels 3 anys de la televisió d'À Punt i presentarà en primícia mundial, la seua nova cançò Mar de dudas

Per què es tan especial aquesta cançó?

Samantha va compondre part d'aquesta cançó tan intimista durant el confinament i hi va compartir dues frases que van captivar el públic. L'admiració va arribar a un punt que va decidir acabar d'escriure-la i li va posar un títol. Fa uns dies compartia en les xarxes una xicoteta part d'aquest tema ja musicalitzat i editat, i anunciava la data d'estrena del videoclip. La publicació va fer que #MarDeDudas es convertira en trending topic a Espanya i que l'etiqueta s'introduïra en les primeres posicions de de diversos països sud-americans.

Mar de dudas ha sigut produïda per Carlos Ares i la portada, il·lustrada per Ulises Mendicutty, amb qui Samantha ja havia treballat per al seu poemari Mi refugio. El videoclip l'ha dirigit Pau Berga.

Ja pots veure'l en el canal de YouTube de Samantha:

Coneixem Samantha Gilabert

En À Punt hem acompanyat Samantha Gilabert al seu poble per a descobrir-ne la part més personal. Allà ens confessa que és una enamorada de Beniarrés i tota la seua gent, i es reuneix amb Cactus per a recordar els seus inicis musicals i cantar a cappella Ho deixe tot. Mira el programa d'El meu lloc al món dedicat a Samantha.

Amb Cactus ha compartit l'inici de la seua trajectòria musical i ens canten 'Ho deixe tot'
Amb Cactus ha compartit l'inici de la seua trajectòria musical i ens canten 'Ho deixe tot'

A més, Samantha va formar part del jurat de Duel de veus, el programa musical d'À Punt on la cantant de Beniarrés juntament amb Sole Giménez i Eugeni Alemany havia de triar quins concursants es classificaven per les seues aptituds musicals i interpretatives. Un moment molt especial va ser quan Samantha va cantar el seu tema en valencià Espere que tornes amb els participants. Pots reviure'l a continuació.

Mar de dudas arriba després de la col·laboració entre La Fúmiga i Samantha, que presentaren el tema conjunt Ja no fa mal. El grup d'Alzira també formarà part de l'espectacle musical que À Punt ha preparat aquesta nit.

També et pot interessar

stats