Nou coses que no sabies de Samantha

Samantha ha estat en diversos programes d'À Punt i allà on va sempre ens conta algun secret de la seua personalitat que la fa tan carismática i admirada per l'audiència. Per exemple, sabíes que és colombaire?

Samantha
Una imatge de Samantha Gilabert durant el rodatge del videoclip 'Mi tierra' amb Nino Bravo
27 de maig 2021 - 14:55 Actualitzat: 25 d'octubre 2021 - 09:39

És colombaire

"Estic federada", diu Samantha en Atrapa'm si pots. És una afició que li ve del pare i el iaio, colombaires aficionats a Beniarrés, el poble del Comtat on ella va nàixer.

Ha escrit dos llibres de poesia

El 2015 va escriure el seu primer llibre de poesia, en valencià i titulat El temps. El 2021 escriu el seu segon llibre de poesia amb el títol Mi refugio. En el programa d'Atrapa'm si pots la concursant tria erròniament que aquesta informació és falsa i Samantha li regala un exemplar de cada llibre perquè puga llegir-los i gaudir de la seua literatura.

Va caure un bac en un concert

I no té cap problema a recordar-ho. Amb la seua simpatia i naturalitat és una de les anècdotes que recorda en Atrapa'm si pots.

Samantha al seu pas per l'especial de Nino Bravo en 'Atrap'am si pots'
Samantha al seu pas per l'especial de Nino Bravo en 'Atrap'am si pots'

Té 19 tatuatges

El primer dels tatuatges se'l va fer amb 18 anys i consisteix en una ploma en l'esquena com a homenatge al seu amor per la poesia, ja que els primers autors de poesia escrivien amb aquesta eina. També al voltant de la poesia gira el seu segon tatuatge: una frase del poeta Escandar Algeet, però en euskera. La frase diu "Contra la llei de la gravetat, ales". També té tatuatges que homenatgen el seu iaio o la seua primera mascota, un tatuatge al braç li recorda el seu pas per OT i un més amb un megàfon i una creu darrere de l'orella que parla de la seua malaltia auditiva, la hipoacúsia que pateix. També té una rosa negra al cul que tapa un tatuatge del qual prefereix no parlar i així fins un total de dèneu dibuixos indelebes decoren el cos de Samantha, que confessa que no tots tenen algun significat, sinó que alguns se'ls ha fet només perquè li agraden estèticament.

Prefereix Beniarrés a una platja idíl·lica de Tailàndia

Samantha Gilabert és la cantant de Beniarrés. Allà on va parla meravelles del seu poble del Comtat. Estiguèrem allí amb El meu lloc al món perquè ens contara els seus secrets més íntims. Ella viu enamorada del seu poble natal. "El millor que té Beniarrés és com ens relacionem, la gent, com ens estimem". Al març de 2021 va publicar el seu llibre Mi refugio, un poemari que parla dels seus pensaments més íntims. En El meu lloc al món comparteix els seus records d'infantesa i confessa que no hi ha res millor que Beniarrés per a ella.

Me'n vaig a Tailandia de vacances i vaig a la platja i dic "que bé que estic, però quines ganes tinc de tornar al poble" Samantha Gilabert

Té debilitat pels dolços casolans

"No he trobat millor lloc on menjar que on anem ara". Samantha ens porta fins a un forn per a mostrar-nos els dolços típics del seu poble: són les mones i els carinyets, que són uns dolços elaborats amb coco, sucre i ous. Confessa que no hi ha res com "el menjar casolà fet de productes directament des de l'horta del poble".

Samantha compra carinyets al forn del seu poble
Samantha compra carinyets al forn del seu poble

Li agraden els coets

Al carrer de l'Alameda de Beniarrés es fa la cordà, encara de manera tradicional amb la corda i Samantha es confessa com amant de la pólvora: "Jo soc de les poques dones que em clave davall la corda a barallar-me amb el coet".

Ella ha corregut en la cordà del seu poble
Ella ha corregut en la cordà del seu poble

La primera trobada amb Cactus va ser en un bar de Beniarrés

Els components de Cactus es retroben al bar L'Oliva de Beniarrés, on van fer la primera trobada. Recorden moments passats i tornen a cantar junts "Ho deixe tot". Aprofiten per a fer-se un blat picat, plat típic del poble natal de Samantha.

A mi Cactus em va donar la vida. Cactus és casa, és terra, és Beniarrés, Muro, Castalla Samantha Gilabert
Amb Cactus ha compartit els inicis de la seua trajectòria musical i ens canten "Ho deixe tot"
Amb Cactus ha compartit els inicis de la seua trajectòria musical i ens canten "Ho deixe tot"

Ha compartit tota la vida amb el seu millor amic

La guarderia, infantil, solfeig, els quintos... "En tots els meus records de la meua vida està ell". Ell és José Vicente García i amb ell visita el barranc de l'Encantada, on comparteixen un fum de records de la infantesa, com per exemple la llegenda de l'Encantada.

Samantha visita el barranc de l'Encantada de Beniarrés amb el seu millor amic
Samantha visita el barranc de l'Encantada de Beniarrés amb el seu millor amic

Mira el programa complet El meu lloc al món per a reviure tots aquests moments dels quals ens parla Samantha Gilabert.

També et pot interessar

stats