Cinc coses que no sabies de Samantha

Samantha confessa: "Me'n vaig a Tailàndia de vacances i vaig a la platja i dic 'que bé que estic, però quines ganes tinc de tornar al poble'"
27 de maig 2021 - 14:55

Samantha Gilabert és la cantant de Beniarrés. Allà on va parla meravelles del seu poble del Comtat. Hem anat fins allí amb ella perquè ens conte els seus secrets més íntims.

Prefereix Beniarrés a una platja idílica de Tailàndia

Ella viu enamorada del seu poble natal. "El millor que té Beniarrés és com ens relacionem, la gent, com ens estimem". Al març de 2021 va publicar el seu llibre Mi refugio, un poemari que parla dels seus pensaments més íntims. En El meu lloc al món comparteix els seus records d'infantesa i confessa que no hi ha res millor que Beniarrés per a ella.

Cita Me'n vaig a Tailandia de vacances i vaig a la platja i dic "que bé que estic, però quines ganes tinc de tornar al poble" Samantha Gilabert Cita

Té debilitat pels dolços casolans

"No he trobat millor lloc on menjar que on anem ara". Samantha ens porta fins a un forn per a mostrar-nos els dolços típics del seu poble: són les mones i els carinyets, que són uns dolços elaborats amb coco, sucre i ous. Confessa que no hi ha res com "el menjar casolà fet de productes directament des de l'horta del poble".

Samantha compra carinyets al forn del seu poble
Samantha compra carinyets al forn del seu poble

Li agraden els coets

Al carrer de l'Alameda de Beniarrés es fa la cordà, encara de manera tradicional amb la corda i Samantha es confessa com amant de la pólvora: "Jo soc de les poques dones que em clave davall la corda a barallar-me amb el coet".

Ella ha corregut en la cordà del seu poble
Ella ha corregut en la cordà del seu poble

La primera trobada amb Cactus va ser en un bar de Beniarrés

Els components de Cactus es retroben al bar L'Oliva de Beniarrés, on van fer la primera trobada. Recorden moments passats i tornen a cantar junts "Ho deixe tot". Aprofiten per a fer-se un blat picat, plat típic del poble natal de Samantha.

Cita A mi Cactus em va donar la vida. Captus és casa, és terra, és Beniarrés, Muro, Castalla Samantha Gilabert Cita
Amb Cactus ha compartit els inicis de la seua trajectòria musical i ens canten "Ho deixe tot"
Amb Cactus ha compartit els inicis de la seua trajectòria musical i ens canten "Ho deixe tot"

Ha compartit tota la vida amb el seu millor amic

La guarderia, infantil, solfeig, els quintos... "En tots els meus records de la meua vida està ell". Ell és José Vicente García i amb ell visita el barranc de l'Encantada, on comparteixen un fum de records de la infantesa, com per exemple la llegenda de l'Encantada.

Samantha visita el barranc de l'Encantada de Beniarrés amb el seu millor amic
Samantha visita el barranc de l'Encantada de Beniarrés amb el seu millor amic

Mira el programa complet El meu lloc al món per a reviure tots aquests moments dels quals ens parla Samantha Gilabert.

També et pot interessar