À Punt celebra els tres anys d'emissió de la televisió

Una gala des del Teatre Principal de València ha servit per a celebrar l'aniversari

Un dels moments de la gala 'Celebrem 3 anys'
Un dels moments de la gala 'Celebrem 3 anys' / À Punt NTC
03 de juny 2021 - 15:20

La televisió d’À Punt ha celebrat aquest dijous el tercer aniversari amb una gala des del Teatre Principal de València. Àlex Blanquer i Lluís Cascant (presentadors de Duel de veus i Tàp Zàping respectivament), han conduït aquesta celebració, que ha tingut actuacions musicals, humor i moltes sorpreses que han divertit el públic i els espectadors, que han pogut seguir-la a través de la televisió i les plataformes digitals.

A la gala han assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig, i tots els membres del Consell. Així mateix han acudit els alcaldes de València, Alacant i Castelló i els presidents de les tres diputacions provincials. També hi han assistit representants de la Federació d’Organismes de Radio i Televisions Autonòmiques (Forta)

Per l’escenari del Teatre Principal han passat Samantha Gilabert, La Fúmiga, Pep Gimeno Botifarra i la guanyadora i finalista del concurs de talents Duel de veusLaura Sánchez i Guillem Mayo.

À Punt ha substituït els discursos protocol·laris habituals en aniversaris i celebracions per tres monòlegs a l’estil del programa Comediants. L’actor Ferran Gadea (‘Tonet’ en L'Alqueria Blanca) i els presentadors Òscar Tramoyeres i Pepa Cases han sigut els encarregats de parlar als assistents.

La gala ha fet un agraïment especial a tots els professionals que han participat activament en totes les fites que À Punt ha aconseguit durant els tres anys d’existència de la televisió, també la ràdio i el web, com ara cobertures especials, pandèmia, premis i rècords d’audiència.

També ha servit, a més, d’homenatge a aquelles persones que han cuidat de nosaltres durant la pandèmia. L’oncòloga Anna Lluch i la cap de l’UCI de l’Hospital Clínic de València Marisa Blasco han adreçat unes paraules als assistents en representació del personal sanitari. 

També et pot interessar

stats