'Ja no fa mal’, l’esperada col·laboració entre La Fúmiga i Samantha

La cançó, d’un marcat estil pop-rock, parla de l’aprenentatge després d’un desengany amorós 

Fragments del videoclip amb Artur Martínez, cantant de La Fúmiga i Samantha Gilabert
Fragments del videoclip amb Artur Martínez, cantant de La Fúmiga, i Samantha Gilabert / À Punt NTC

Teníem ganes de veure'ls junts i l’espera ha valgut la pena. El grup d'Alzira La Fúmiga i la cantant de Beniarrés Samantha Gilabert estrenen el senzill Ja no fa mal, gravat a Lanzarote i a Formentera.

La cançó, d’un marcat estil pop-rock, parla de l’aprenentatge després d’un desengany amorós, però sempre amb el to positiu i optimista que caracteritza la banda de la Ribera i la vocalista del Comtat. Dues persones conten com, després d'acabar una relació, amb el temps descobreixen tot allò que han aprés arran de les seues vivències. 

Finalment, els protagonistes es desitgen “que tinguem sort”, en una clara referència a l’èxit de Lluís Llach, que va interpretar Samantha en la gala 0 d’OT i que li va permetre entrar al concurs. 

Protagonistes dels Concerts de Vivers

La Fúmiga i Samantha formen part del cartell d’artistes dels Concerts de Vivers, en el marc de la Gran Fira de València, al juliol. El grup d'Alzira, que comparteix escenari amb la banda catalana Oques Grasses, va esgotar les entrades només tres hores després d’eixir a la venda. Però s’espera que amb la previsible ampliació d’aforament dels concerts a la Comunitat Valenciana, més públic puga gaudir del bon rotllo que caracteritza les dues bandes. 

Els alzirenys recorreran el territori valencià, amb concerts a Sagunt (2 de juliol), Gandia (15 de juliol), Castelló (29 de juliol) i Xàtiva (18 d’agost).

Corazonadas és el nom de l’espectacle que comparteix Samantha amb la també exconcursant d’OT Natalia Lacunza el 9 de juliol. La cantant de Beniarrés podrà presentar ja amb públic el primer disc en solitari, Nada, que inclou èxits com "Espere que tornes" i "Un poquito". 

 

També et pot interessar

stats