València recupera els concerts de Vivers al juliol amb un cartell nacional i paritari

L’aforament es limitarà a 1.322 persones i les entrades per a artistes com Jorge Drexler, Coque Malla o Miguel Ríos podran adquirir-se a partir del divendres

Cartell dels concerts programats per a enguany dins de la Fira de València
Cartell dels concerts programats per a enguany dins de la Fira de València / Ajuntament de València

Jorge Drexler, Pastora Soler, Miguel Ríos o La Habitación Roja són alguns dels artistes que passaran per Vivers al juliol, dins del programa de la Fira de València, que es recupera enguany després del paró al qual havia obligat la pandèmia. Més de 25 artistes, que integraran un cartell amb un marcat caràcter femení, oferiran 16 nits de concerts en directe. Els espectacles estaran marcats per les mesures anti-Covid.

Les formacions nacionals seran les protagonistes dels concerts d’enguany. L’Ajuntament de València ha anunciat que Jorge Drexler, Camela o Pastora Soler actuaran a València aquest estiu. En el programa de la Fira de València també estaran Miguel Ríos amb The Black Betty Trio, la israeliana Noa, María Arnal i Marcel Bagés, Sofía Ellar, La M.O.D.A., God Save The Queen, Samantha i Natalia Lacunza, Sidecars, Coque Malla i Sole Giménez, a més de La Habitación Roja, La Fúmiga i Oques Grasses, Juan Perro i El Kanka.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha presentat aquest dijous el programa dels concerts de Vivers i ha destacat que en el 63% de les nits es podrà veure a l’escenari una dona. Galiana ha ressaltat el paper dels grups valencians i ha justificat la seua presència pel suport a la cultural musical, "pel qual s'ha d'apostar".

El preu de les entrades oscilarà entre els 18 i els 35 euros. Galiana ha explicat que l’Ajuntament ha fet un "enorme esforç" per a mantindre'ls "per davall de l'habitual". Les localitats es podran adquirir des d'aquest divendres a les 16:00 hores.

El recinte de Vivers podrà acollir un màxim de 1.322 persones per concert. A més, Galiana ha exposat que es farà un grup bambolla amb 500 persones, totes elles estaran assegudes en cadires. Aquest grup estarà separat dels assistents drets. Per a evitar les aglomeracions, també s’instal·laran més urinaris i lavabos dels habituals al recinte. 

Tot i que aquestes són algunes de les mesures ja acordades, el regidor Carlos Galiana ha advertit que s’estan estudiant totes les mesures per a evitar contagis, encara que aquestes "aniran en funció del que marque la Conselleria de Sanitat" depenent de la situació sanitària del mes de juliol. 

Programació detallada

La primera nit de juliol, el públic podrà gaudir de Miguel Ríos i de The Black Betty Trio; el dia 2, de la israeliana Noa; la nit del 3 presentarà Maria Arnal i Marcel Bagés d’una banda i Laura Esparza i Carlos Esteban de l'altra, mentre Sofia Ellar serà la protagonista del diumenge 4.

El dimarts 6, la setmana començarà amb La M.O.D.A. i continuarà amb l'artista espanyola Pastora Soler, que donarà pas al grup God Save The Queen i el seu homenatge a la banda de Freddy Mercury el dijous 8, com a prèvia al duo que conformaran Samantha i Natalia Lacunza el divendres 9 i abans de les actuacions de Sidecars –el dissabte 10– i Jorge Drexler l'11. 

El dijous 15 de juliol es reprendran els concerts amb Coque Malla i Sole Giménez, un cicle d'actuacions que seguirà La Habitación Roja i Cora Yako el divendres i que tindrà un especial de música en valencià amb La Fúmiga i Oques Grasses durant la nit del dissabte, que tancarà la setmana. 

Finalment, Juan Perro i L'Eix Radical obriran el dijous següent, un concert al qual seguirà el de Camela el divendres 23 i El Kanka, que tancarà la programació el 24 de juliol. 

València tindrà un marcat caràcter musical al juliol, ja que durant aquest mes també estan previstos els recitals de “Les nits del Ciutat”, un cicle on ja s’ha confirmat que estaran artistes com Miguel Bosé, Aitana o Loquillo. Tots ells actuaran a l'estadi del Llevant.

També et pot interessar

stats