Miguel Bosé, Aitana i Loquillo actuaran al juliol al Ciutat de València

Són els primers artistes confirmats del cicle "Les nits del Ciutat", que tindrà lloc al llarg de l'estiu a l'estadi del Llevant

Miguel Bosé actuarà en "Les Nits del Ciutat" el 16 de juliol
Miguel Bosé actuarà en "Les nits del ciutat" el 16 de juliol / EuropaPress
22 d'abril 2021 - 14:10

Miguel Bosé, Aitana i Loquillo actuaran en el cicle "Les nits del Ciutat", que tindrà lloc a l'estiu a l'estadi del Llevant. Es tracta d'un concepte que "combinarà la música de grans artistes nacionals i internacionals en un espai únic, ampli i segur per a gaudir aquest estiu de concerts, tant de grups de música com de solistes".

Segons informen els responsables de la iniciativa, aquest serà el punt de partida de "una nova etapa en la comercialització i ús de l'estadi Ciutat de València, que ha preparat les seues instal·lacions per a acollir des de grans concerts fins a esdeveniments empresarials, festivals itinerants, cinema i activitats per a tots els públics de manera segura en un nou projecte obert al sector cultural". Els esdeveniments de "Les nits del Ciutat" tindran lloc els mesos de juny i juliol.

Aitana (9 de juliol), Miguel Bosé (16 de juliol) i Loquillo (17 de juliol) són els primers artistes confirmats que actuaran per primera vegada en el remodelat estadi. En les pròximes setmanes, l'organització anirà revelant la resta del cartell.

L'aforament serà limitat i comptarà amb les mesures Covid-19 vigents, entre les quals es troben la desinfecció constant de les instal·lacions, dispensadors de gel hidroalcohòlic en punts estratègics i accessos, i distanciament social entre les localitats, destaquen.

Per a aquest projecte en concret, i com una aposta de futur el club ha signat un acord de col·laboració amb Proactiv Entertainment, empresa dedicada a la producció i organització de grans espectacles, concerts i exposicions.

Aforaments "versàtils"

De manera conjunta, han establit un nou format amb aforaments "versàtils i adaptat a tota mena d'esdeveniments". Aquesta nova iniciativa tindrà "aforaments reduïts de persones amb una excel·lent visió i localitats privilegiades on poder gaudir de tot el que passe en l'escenari principal, situat enfront de la graderia de tribuna i llotges VIP, de manera que es converteix l'estadi en l'auditori més gran de la ciutat".

A més, assenyalen, la pluja no suposarà un problema gràcies a la nova coberta. També el sistema de so ha sigut dissenyat per a aquests aforaments reduïts, de manera que els espectadors gaudisquen de la música amb un so "òptim".

També et pot interessar

stats