Parlem amb Love of Lesbian, protagonistes del primer concert massiu de la pandèmia

El grup barceloní ha actuat aquest dissabte a la Marina Sud de València amb totes les entrades exhaurides

Love of Lesbian ha actuat a València / À Punt

La banda de pop indie Love of Lesbian continua amb la seua gira 2021 i ha fet parada a València. La nit d'aquest dissabte han actuat al cicle Nits del Carme a la Marina Sud, on els assistents han gaudit asseguts i amb les mascaretes posades durant l'espectacle.

El grup ha presentat el seu últim disc, Viaje épico hacia la nada (V.E.H.N.), que ja és un èxit de vendes. Un altre èxit recent de Love of Lesbian han sigut els bons resultats del concert pilot que van oferir al Palau Sant Jordi al març. En total, foren 5.000 assistents els que van participar en l'estudi clínic, que tenia com a objectiu detectar en quina mesura era segur tornar a fer concerts en les condicions actuals de la pandèmia. Per a poder assistir-hi, el públic es va fer un test d'antígens i un equip mèdic va supervisar tot l'operatiu.

El resultat de l'experiment va ser molt favorable: només 6 persones es van contagiar de Covid-19. D'aquesta manera, el món de la cultura espera que s'impulse la tornada dels concerts a Espanya com més prompte millor. El cas més representatiu de la recuperació del sector és el de Nova Zelanda, que ha acollit a finals d'abril el concert més gran des de l'inici de la pandèmia amb 50.000 persones, en aquest cas, sense ser necessari portar mascaretes ni mantindre la distància de seguretat.

Abans de pujar a l'escenari, Love of Lesbian ha dedicat uns moments a À Punt per a contar-nos què ha significat per a ells ser els abanderats de la tornada a la normalitat dels concerts i per a parlar-nos del seu nou disc, produït durant el confinament.

També et pot interessar

stats