Nova Zelanda acull el concert més gran des de l'inici de la pandèmia amb 50.000 persones

Els seguidors de la banda Six60, sense mascaretes, mostren la seua alegria per tornar a gaudir d'un espectacle massiu a l'estadi més gran del país

Concert a Nova Zelanda
Concert de la banda Six60 a Nova Zelanda / AP

Mentre que gran part del món segueix confinat i amb mesures restrictives per a frenar la Covid-19, Nova Zelanda ha sigut escenari del concert més gran del món des de l'esclat de la pandèmia. Més de 50.000 persones han gaudit de l'actuació de la banda Six60, que va tancar la seua gira a l'Eden Park, l'estadi més gran del país, a Auckland, ple de gom a gom.

El grup Six60 ha tocat aquest passat cap de setmana davant una gran multitud a Nova Zelanda, un país on no és necessari el distanciament social ni la mascareta després que la nació haja erradicat el coronavirus a base d'una combinació d'aïllaments ràpids i tancaments de fronteres.

La majoria de dies, el país comunica menys de 10 casos nous de Covid-19 i comptabilitza 2.600 casos i 26 morts des de l'inici de la pandèmia. Els ciutadans no usen mascaretes, però en canvi, s'encoratja les persones a escanejar en el sistema de rastreig del país, i el desinfectant de mans està àmpliament disponible.

La banda ha mostrat el seu desig que els músics de tot el món puguen tornar prompte a tocar en directe en grans escenaris. "Va ser increïble i molt especial veure la gent i com estava d'emocionada per eixir i sentit música en directe, i veure alguna cosa que els traguera d'un any llarg i brutal", ha dit el guitarrista Ji Fraser. 

"La pròxima vegada que et diguen que és impossible, ensenya'ls això", ha escrit Six60, en un comentari sobre una fotografia aèria de la multitud, publicada en el seu compte d'Instagram.

A una de les assistents, Lucy Clumpas, li va semblar una experiència surrealista estar envoltada de tanta gent després d'haver passat l'any passat vivint interminables tancaments a Gran Bretanya. "És molt important per a nosaltres, com a éssers humans, poder reunir-nos i cantar junts les mateixes cançons", ha dit.

La banda té prevista una gira per Europa i el Regne Unit per a novembre i esperen que, per a llavors, hi haja molts més llocs en el món on puguen reunir-se grans multituds per a cantar.

També et pot interessar

stats