La Ruta del Bakalao torna a viure’s a la Ribera Baixa

Comença el rodatge de la sèrie basada en aquesta mítica ruta, en què participen consolidats actors del panorama nacional amb centenars d’extres valencians

La sèrie permetrà recrear espais i estètiques dels 80 i de principis dels 90
La sèrie permetrà recrear espais i estètiques dels 80 i de principis dels 90 / Atresplayer

Guions, actors, extres, focus... ja està tot enllestit perquè la Ribera Baixa, entre altres localitzacions, recree aquests dies la mítica Ruta del Bakalao i com va marcar la vida dels que hui en dia estan entrats en la quarantena o la cinquantena. Arranca el rodatge de La ruta, la sèrie de huit capítols, que produeix Atresmedia amb la Caballo Films, la productora del cineasta Rodrigo Sorogoyen, basada en la Ruta Destroy.

Les diferents localitzacions interiors i exteriors de la Comunitat Valenciana acolliran el rodatge durant les pròximes setmanes. Aquesta producció televisiva la protagonitzaran cinc actors consolidats de la xicoteta pantalla, que conviuran amb els més de 4.000 valencians que participaran en el rodatge, bé davant o darrere de les càmeres.

Així Elísabet Casanovas (de Merlí) i Claudia Salas (d’Elite), a més de Ricardo Gómez (de Cuéntame), Guillem Barbosa (de Yo la busco), Àlex Monner (de Polseres Vermelles), estaran aquests dies al territori i reviuran el que va suposar la Ruta del Bakalao per a un grup d’amics del Perelló, que recordaran les vivències que tingueren entre el 1981, quan van entrar en la discoteca Barraca per primera vegada, i el seu comiat el 1993.

El repartiment el completen un bon grapat d’actors valencians, entre els quals es troben Sonia Amarcha, Luis Bermejo, Victoria Oler, Josep Manel Casany, Rosana Espinós i Nao Albert. Tots ells estaran dirigits pel també cineasta valencià Borja Soler.

La ruta la integren huit capítols, a través dels quals els espectadors veuran com el grup d’amics “passen de la innocència fins a la maduresa al llarg dels anys més significatius, i també menys coneguts de la Ruta del Bakalao”, segons apunten des d’Atresplayer. El seu viatge comença al voltant de la seua majoria d’edat i acaba al voltant dels trenta anys. 

També et pot interessar

stats