La ruta del bakalao busca 4.000 treballadors

Una sèrie de televisió busca professionals de la dansa, actors i figurants mitjançant el portal Labora

Labora busca 4.000 persones per a una sèrie sobre la ruta del Bakalao / À Punt NTC

Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, gestiona a través del portal d'ocupació puntlabora.gva.es/puntlabora/ofertes, més de 4.000 ofertes de treball de l'empresa Bestreta Cásting y Producción, que rodarà una sèrie anomenada La ruta basada en l'originària Ruta del Bakalao valenciana.

Les ofertes són per a diferents papers de figurant que abasten des de professionals de la dansa fins a personal amb formació actoral per a desenvolupar papers curts del guió. El rodatge es farà per diverses localitats de la Comunitat Valenciana, principalment per la Ribera Baixa, durant l'hivern i la primavera del 2022.

La sèrie, una producció per a Atresplayer Premium, estarà dirigida pel valencià Borja Soler (nominat pel seu curt Mindanao en els Goya) i produïda per Eduardo Villanueva.

Per a poder optar a participar en el càsting, les persones interessades han d'estar inscrites en Labora com a demandants d'ocupació perquè la candidatura es tinga en compte.

Hi haurà diferents càstings per a figurants genèrics, que hauran de tindre una edat compresa entre els 18 i els 45 anys. Des de la companyia adverteixen que descartaran aspectes o looks actuals o gent amb tatuatges a la vista, per a protegir l'ambientació.

Com a convocatòries especials, també busquen germans bessons homes i cotxes amb matriculació anterior al 1993, per a la qual cosa serà necessari enviar fotos del vehicle. Les ofertes aniran eixint de manera gradual en funció de les necessitats de l'empresa.

També et pot interessar

stats