El restaurant Quique Dacosta de Dénia escala 22 posicions i se situa com el 20é millor del món

Entra per primera vegada en la classificació el xef de Barx Ricard Camarena, que ocupa el número 96 

Quique Dacosta a l'arribada de la cerimònia dels The World's 50 Best Restaurants celebrada a València
Quique Dacosta a l'arribada de la cerimònia dels The World's 50 Best Restaurants celebrada a València / Europa Press

El restaurant homònim del xef Quique Dacosta, situat a Dénia (Marina Alta), és considerat el 20é millor del món, segons l'edició número 21 de la prestigiosa llista The World's 50 Best Restaurants. El guardó s’ha conegut aquest dimarts a la nit en una cerimònia al Palau de les Arts de València. L’espai culinari ha escalat un total de 22 posicions, ja que l’any passat va entrar per primera vegada en aquesta reconeguda llista, en el número 42

Els guardons han reconegut l’homenatge que el restaurant fa als plats de peix, marisc i arrossos del Llevant, així com la combinació que fan els menús degustació de les tradicions i la modernitat “a través dels múltiples plats teatrals inspirats en tapes”. 

El xef suma set estreles Michelin distribuïdes entre els tres restaurants: l’homònim Quique Dacosta, ubicat a Dénia, amb tres; El Poblet, que es troba en ple centre de València, amb dues, i l’últim que ha obert, Deessa, ubicat a l’hotel Mandarin Oriental Ritz a Madrid, també amb dues. 

En la llista també ha entrat per primera vegada el Ricard Camarena Restaurant, del prestigiós xef de Barx, que ocupa el número 96 de la llista.

També et pot interessar

stats