Quatre restaurants valencians opten al millor espai en el certamen TheFork Restaurants Awards

Amb un jurat format per més de cinquanta xefs, finalment seran els comensals els que decidiran quin és el millor espai gastronòmic obert el 2022

Imatge de l'anterior edició de TheFork Restaurants Awards
Imatge de l'anterior edició de TheFork Restaurants Awards / THEFORK

La presència de restaurants de la Comunitat Valenciana i de cuiners i cuineres valencians és ja habitual en tots els certàmens gastronòmics. Així, dels 39 restaurants espanyols nominats al millor espai dels TheFork Restaurants Awards, quatre tenen seu a la Comunitat Valenciana. Es tracta d'Abiss, a Calp (Marina Alta), Barrafina, Raro i Flama, a València, han sigut triats i nominats per un jurat de cinquanta prestigiosos xefs, com Martin Berasategui, Elena Arzak, Mario Sandoval, Ramón Freixa o Carlos Maldonado, entre d’altres.

En aquests guardons són els comensals els que prenen la decisió final en un procés de votació que comença aquest dimecres i finalitzarà el 23 d’octubre. El pròxim 13 de novembre es revelaran les deu propostes més votades pels usuaris en una gala que se celebrarà al palau de Cibeles de Madrid. El número u, a més, serà guardonat amb el People's Choice Award, que l'any passat va recaure en Manero de Madrid, el projecte gastronòmic de Carlos Bosch.

"En TheFork estem convençuts que molts moments inoblidables ocorren al voltant d'una taula. Per això, i amb la finalitat d'ajuntar encara més a restaurants i comensals, impulsem enguany la segona edició de TheFork Restaurant Awards, els únics guardons que tenen en compte tant el talent i el coneixement dels nostres xefs, reconeguts a escala mundial, com els nostres usuaris que gaudeixen de la gastronomia", ha explicat el director general de la companyia a Espanya i Portugal, Sèrgio Sequeira.

També et pot interessar

stats