Obri les portes el Centre d’Art Hortensia Herrero: la guia de la visita

Un centenar d’obres de 47 artistes com Hockney, Dubuffet, Kiefer o Chillida conviuran en aquest nou temple d’art contemporani amb vocació internacional

El Centre d'Art Hortensia Herrero obri les portes
El Centre d'Art Hortensia Herrero obri les portes / Biel Aliño (Efe)

El Centre d’Art Hortensia Herrero (CAHH) obri aquest dissabte les portes al palau dels Valeriola, la nova meca de l’art contemporani a la ciutat de València que acull un ampli ventall d’algunes de les millors mostres de l’art dels nostres temps en més de 3.500 metres quadrats repartits en dèsset sales. 

Un centenar d’obres de 47 artistes internacionals com ara Anish Kapoor, David Hockney, Jean Dubuffet, Anselm Kiefer o Andreas Gursky, així com d’altres més propers com Eduardo Chillida, Jaume Plensa o el valencià Manolo Valdés, conviuen en aquest temple del segle XVIII que s’endinsa en el temps i dona una segona vida a vestigis de la Valentia romana i la Balansiya musulmana.

Una col·lecció permanent de luxe, amb artistes de reconegut prestigi presents a les col·leccions de museus com el MOMA de Nova York, el Tate Modern de Londres o el Centre Pompidou de París, que se suma a l’oferta d’espais com l’Institut Valencià d’Art Contemporani (IVAM) o Bombas Gens Centre d’Art i que converteixen la ciutat en un dels epicentres de l’art contemporani del sud d'Europa.

Situat al carrer de la Mar número 31 de la ciutat de València, a tocar del Museu Nacional de Ceràmica i de la Fundació Bancaixa, el CAHH obrirà les portes a partir d’aquest dissabte cada dia de 10:00 a 20:00, excepte els diumenges, que estarà obert fins a les 14:00 hores, i els dilluns, que romandrà tancat. 

El preu de l’entrada general és de 9 euros i es poden comprar de manera anticipada a través del web del centre i, si es compren a la taquilla, tindran un cost de 10 euros. A banda, s’ofereix una tarifa reduïda de 5 euros per a pensionistes, persones amb diversitat funcional, menors de 25 anys i membres de família nombrosa. Els xiquets menors de 12 anys hi entren gratis.

Pel que fa a les entrades gratuïtes oferides per a visitar el centre abans de 2024, aquestes s'han esgotat abans de l'obertura i caldrà esperar fins al pròxim 1 de desembre per a poder adquirir les entrades per a l'any que ve.

També et pot interessar

stats