La Generalitat llança la campanya #FallesSegures per a apel·lar a la responsabilitat col·lectiva

El vídeo està protagonitzat per les falleres majors de València, artistes fallers i altres representants d'oficis vinculats a les Falles

Imatge de la campanya #FallesSegures / Generalitat

La Generalitat ha posat en marxa la campanya #FallesSegures amb l'objectiu d'apel·lar a la responsabilitat i conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de mantindre les mesures de prevenció davant del coronavirus durant la celebració dels pròxims actes fallers.

La directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano, ha agraït al món faller la seua implicació en aquesta campanya, desenvolupada al costat de la Interagrupació de Falles de València, amb la qual es pretén "fer una crida a la prudència" per a gaudir d'uns actes festius segurs i responsables.

La campanya està protagonitzada per la fallera major de València, Consuelo Llobell; la fallera major infantil, Carla García; la indumentarista Sandra Meseguer; els artistes fallers Carlos Carsí i Pere Baenas; i la presidenta de Piroval, María José Lora, que insten a la prudència i a evitar aglomeracions, així com a portar posada la mascareta en tot moment.

El coordinador de la taula de seguiment de Sanitat i Falles, i vicepresident de la Interagrupació de Falles de València, Miguel Prim, ha destacat que les activitats de tancament del cicle faller 2020-2021 tenen un objectiu tant econòmic com emocional.

Prim ha assenyalat que es pretén contribuir a la reactivació del sector productiu faller, i evitar així que es perden els oficis autòctons de la Comunitat Valenciana. A més, considera necessari "crear un nou orde festiu perquè la gent aprenga a reunir-se complint totalment les mesures de seguretat i amb responsabilitat".

També et pot interessar

stats