La ficció d’A Punt va a tota màquina

Ens colem en els rodatges de les noves temporades de 'L’Alqueria Blanca' i 'Després de tu'

La ficció d’A Punt va a tota màquina / À Punt NTC

En aquests moments s’estan gravant nous capítols de les dues sèries d’èxit de la televisió valenciana: L'Alqueria Blanca —que s’estrena el 6 de febrer— i la segona temporada de Després de tu, que encara no té data d'estrena. Dos projectes de l’audiovisual valencià que molt prompte es podran disfrutar en la televisió i el web d’À Punt.

Vora un centenar de persones integren l’equip de la sèrie Després de tu que està rodant els 22 capítols de la segona temporada, després de l’èxit de la primera temprada, que va arribar a assolir quotes de pantalla pròximes al 10%.

El director de la companyia valenciana Albena Teatre, Carles Alberola, és també el director d’aquesta comèdia dramàtica en què la família Llopis tracta de superar la mort de la mare i ha contat a l’equip d’À Punt NTC que d’ací a poc començaran a gravar els exteriors, amb dobles unitats. “El ritme és frenètic”, assegura.

El protagonista de la sèrie és Sergio Caballero, que també va participar en la sèrie d’À Punt La Vall. Interpreta Pau Llopis, el pare de la família, i ens ha avançat que, a més del riure i la tendresa que transmeten els personatges, aquesta temporada posarà el focus en el problema del Pau, que és que no ha tancat amb el dol per la pèrdua de la seua esposa. 

També als platós on es roda L'Alqueria Blanca es treballa sense descans. El seu productor executiu, Ximo Pérez, conta que els quaranta actors i actrius i tot l’equip tècnic treballen des de les 8:00 hores fins a les 16:00 hores de forma ininterrompuda preparant les trames de la quinzena temporada. 

L’actor Juan Carlos Garés, que interpreta Blai, afirma que com a actors estan molt aclaparats, mentre que Raquel Rubiano, que interpreta Marta, assegura que ens esperen moltes emocions en els nous capítols. 

També et pot interessar

stats