‘Després de tu’ comença a rodar la segona temporada

Un equip de vora cent persones prepara 22 capítols nous d’aquesta sèrie d’èxit, una coproducció d’À Punt Mèdia i la Televisió de Catalunya en associació amb Albena Produccions

Rodatge de la segona temporada de 'Després de tu'
Rodatge de la segona temporada de 'Després de tu' / Departament de Comunicació

La segona temporada de l’exitosa sèrie Després de tu ha encetat el rodatge amb 22 capítols de 25 minuts que tornaran molt prompte a la pantalla. La sèrie és una coproducció d’À Punt Mèdia i Televisió de Catalunya en associació amb Albena Produccions.

El punt de partida d’aquesta temporada nova ens mostrarà com el protagonista, Pau, acaba ingressat en un psiquiàtric per culpa de les visions. Pau ha d’aprendre a superar la mort de la seua dona Raquel, sense veure-la i sense medicació. Alba, Òscar i Encarna hauran de ser els puntals per a aconseguir que es recupere. O no.

L’equip de Després de tu l’integren prop de cent persones
L’equip de Després de tu l’integren prop de cent persones

Una sèrie rècord d’audiència

La comèdia d’Albena Produccions i Minoria Absoluta, dirigida per Carles Alberola i Chon González i protagonitzada per Sergio Caballero, fou a l’abril tot un èxit d’audiència.

La sèrie Després de tu va enganxar els espectadors des que s’estrenà al febrer amb 164.000 espectadors i un 8,7% de quota de pantalla. La fidelitat va anar creixent durant setmanes i vora 200.000 espectadors van triar a l’abril l’últim capítol de la producció valenciana dels diumenges en À Punt televisió i, per consegüent, s’aconseguí el 9’8% de quota de pantalla. Un total de 158.000 valencians van contactar per capítol amb la sèrie, en total 758.000. És a dir, el 15,5% de la població valenciana ha vist almenys un minut de la sèrie.

Mentre tornen els capítols nous, la sèrie es pot gaudir a la carta en la pàgina web (https://www.apuntmedia.es/series/despres-de-tu/).

L’equip de Després de tu l’integren prop de cent persones, la qual cosa permet donar suport al sector audiovisual valencià que en aquests moments també es troba rodant una altra sèrie d’èxit de la televisió valenciana, L’Alqueria Blanca.

També et pot interessar

stats