Verònica Andrés i Sergio Caballero, nominats a millor interpretació per la sèrie d’À Punt 'Després de tu'

L'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians ha fet públiques les nominacions als seus premis de 2022, elegides pels mateixos associats i associades

Verònica Andrés i Sergio Caballero durant la rpesentació de 'Després de tu' al programa d'À Punt Bona Vesprada
Verònica Andrés i Sergio Caballero durant la presentació de 'Després de tu' en el programa d'À Punt 'Bona Vesprada' / À Punt NTC

L'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) ha fet públiques aquest dilluns les nominacions als seus premis de 2022 en un acte celebrat al Teatre Arniches d'Alacant. L'esdeveniment ha estat a càrrec de Cristina Fenollar i Manolo Ochoa, que van ser reconeguts amb el Premi Narcís per la seua trajectòria professional en la darrera edició.

Verònica Andrés i Sergio Caballero, protagonistes de la coproducció d’À Punt i TV3 amb la col·laboració d’IB3, Després de tu opten al premi a millor interpretació femenina i masculina, respectivament.

Verònica Andrés i Sergio Caballero interpreten Raquel i Pau, els seus personatges en 'Després de tu'
Verònica Andrés i Sergio Caballero interpreten Raquel i Pau, els seus personatges en 'Després de tu' / À Punt NTC

Ambdós intèrprets han estat escollits pels seus companys i companyes de professió, ja que els i les finalistes ixen de les propostes dels membres de la mateixa associació, que també votaran qui s’emporta els premis d'aquesta edició. Una particularitat que per al president de l’AAPV, Carlos Amador, fa que nominats i nominades "sempre reben la notícia amb especial il·lusió” perquè “per a qualsevol intèrpret comporta sempre una implicació emocional que en altres premis no es produeix"

Amador ha destacat que l’AAPV és l'única associació que aglutina tots els professionals valencians de la interpretació, una cosa que, considera, “té molt mèrit després de trenta anys de trajectòria”. A més, ha destacat, el sindicat representa tots els actors i actrius valencians “des de Peníscola fins a Oriola". Per aquest motiu, el mes de maig, s’anunciarà des de Castelló els intèrprets que rebran el Premi Narcís 2022 en reconeixement de la seua carrera artística.

Nominacions 

Quant a les nominacions, en la categoria de millor interpretació femenina de doblatge competiran Pilar Martínez (Els Goonies), Greta Ruiz (El diari de Bridget Jones) i Silvia Tarin (Harley Quinn), mentre que en millor interpretació masculina de doblatge seran Rafa Albert (El col·lapse), Fer Barber (Els Goonies), Josep Manel Casany (Benvinguts al barri) i Nelo Gómez (Destí a Brighton).

D'altra banda, a millor interpretació femenina d'audiovisual estan nominades Verònica Andrés (Després de tu), Cristina Fernández (Coses a fer abans de morir) i Nuria Herrero (Todo lo otro), i a millor interpretació masculina d'audiovisual Toni Agustí (La última cena), Sergio Caballero (doble nominació per Després de tu i Coses a fer abans de morir) i Manuel Maestro (Coses a fer abans de morir) i a millor interpretació femenina de teatre, Empar Canet (Les Saurines), Cristina Fernández (¿Estás ahí?), Cristina Garcia (Les Saurines) i Silvia Valero (Una vez, una casa).

A més, Sergio Caballero (L'abraçada dels cucs), Leo de Bari (Espaldas de plata), Xavo Giménez (Espaldas de plata), Manuel Maestro (¿Estás ahí?) i Robert Roig (Salem) barallaran per a ser la millor interpretació masculina de teatre.

Finalment, les actrius Arianne Algarra (Les Saurines, Cremallera i Maletes de terra), Estela Domínguez (Buh! i El hambre con las ganas de comer) i Mary Porcar (Geriatrik i Alicia) estan nominades al Premi Crisàlide a l'actriu revelació, mentre que Gabriel Benavent (El xiquet que volia una falda escocesa i El hambre con las ganas de comer), Borja López Collado (Lluna i Poder i santedat), Miguel Torrecilla (Fes-me un lloc) i Pau Vercher (Federica Motseny, Es una lata el trabajar, La llave mágica i Júlia) optaran pel Premi Crisàlide a l'actor revelació.

També et pot interessar

stats