À Punt estrena aquest diumenge la sèrie de ficció ‘Després de tu’

La coproducció d’À Punt i TV3 amb la col·laboració d’IB3 es podrà veure de forma simultània, a les 21:45 hores, en les tres cadenes públiques autonòmiques

Cada diumenge a les 21.45 hores, dos capítols de 'Després de tu'
Cada diumenge a les 21.45 hores, dos capítols de 'Després de tu' / Departament de Comunicació
05 de febrer 2022 - 14:11

Després de tu és una nova i ambiciosa aposta conjunta per la col·laboració entre les cadenes autonòmiques À Punt, TV3 i la participació d’IB3. L’eix fonamental de la sèrie, de 20 capítols de 25 minuts, s’ha rodat en un plató de 360°construït a l’estudi 1 del Centre de Producció de Programes de Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.

Els dos primers capítols de la coproducció d’À Punt i TV3 amb la col·laboració d’IB3 es podrà veure de forma simultània en les tres cadenes públiques autonòmiques a partir de les 21:45 hores.

Després de tu es basa en una idea original de l'actor i dramaturg valencià Carles Alberola, i està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova i Chon González. Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre d’altres.

La sèrie comença situant els personatges principals: Pau és un pare de família que intenta refer la vida després de la mort sobtada de Raquel, la dona. Aquest procés de dol no serà gens fàcil, ni per a Pau ni per als seus fills adolescents, dels quals mai s’ha ocupat del tot i que viuen el dol a la seua manera. L’únic que ajuda Pau a superar el tràngol és el fet que pot veure i parlar amb Raquel com si estiguera viva i sense que ningú se n’adone.

Després de tu és una història d’amor, una comèdia sobre com som capaços d’estimar més enllà de la vida i la mort. És un producte que respira vitalitat, humor i tendresa i que sorprendrà molt gratament l’espectador. Després de tu és un retall de vida: agredolça. On tots estem representats.

Segona estrena per a la nit de diumenge: ‘Benvinguts a la família’

En acabar la sèrie Després de tu s’incorpora a la graella dominical, a partir de les 23:00 hores, la sèrie Benvinguts a la família protagonitzada per l’actriu Melani Olivares, una dona lluitadora, separada i mare de tres fills, que ha de tirar avant la família tota sola. Les dificultats econòmiques la posen en una situació límit i es veu obligada a enfrontar-se amb la por més gran que té: el seu pare, amb qui fa més de vint anys que no es parla.

'Benvinguts a la família' també s'incorpora a la graella de diumenge nit.
'Benvinguts a la família' també s'incorpora a la graella de diumenge nit.

Aquest és el punt de partida d'una comèdia per a tots els públics que es caracteritza pel seu marcat humor negre. En el repartiment, entre d’altres, hi ha Santi Millán, Yolanda Ramos, Lluís Villanueva, Miguel Fernández o Eva Santolaria.

Aquest diumenge coneixerem l'Àngela que, des que el seu marit (Santi Millán) la va abandonar, tira avant la família tota sola, cosa que s'ha convertit en una batalla diària. La situació es complica quan, un matí, en tornar de la faena, el banc es presenta a casa seua i, davant dels fills, li comunica que els embarguen el pis.

Aquesta sèrie estrenada en TV3, el 2018, està produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax), amb la producció executiva de Pau Freixas, Iván Mercadé, Carlos Fernández i Laura Fernández. Dirigida per Ivan Mercadé, consta de 13 capítols de 50 minuts de duració.

També et pot interessar

stats