header l'alqueria blanca

L'Alqueria Blanca

7

‘L’Alqueria Blanca’ proposa un viatge en el temps, fins als anys 60, que reflecteix la vida d’un poble d’interior, a l’Alcoià. L’ambient és eminentment rural i està marcat per les grans diferències entre les dues famílies més representatives del lloc, els Falcó i els Pedreguer, que protagonitzen una sèrie d’històries amb l’amor per damunt de la diferència de classes, l’enveja, la gelosia i l’escàndol. Tot ocorre enmig d’alguns dels avanços imparables de la societat.

Nova temporada Temporada 12 Arrow Negative
Capítol 212: El cep
Capítol 212: El cep
Fabià està molt a prop d’aconseguir el que busca de Narcís Boira. Robert, centrat en la lluita contra Boira, està allunyant-se de tota la gent que el vol. Dora i Blai continuen fent passos. Blai haurà d’enfrontar-se al passat en una visita a la presó. Sento està cada vegada mes il·lusionat amb la ràdio.
Capítol 211: Hem de parlar
Capítol 211: Hem de parlar
La venda del Marquesat acosta Robert a l’entramat de corrupció de Narcís. Dora, atemorida pel que comença a sentir per Blai, creu que és moment d’allunyar-se d’ell. Annitín convida Fabià a passar la vesprada a Valderreu. Raquel i Diego gaudeixen de Santi. Sento i Tonet competeixen per fer Santi del València o de l’Hèrcules. Narcís i Pelayo celebren la imminent construcció de la carretera.
Capítol 210: El preu
Capítol 210: El preu
Diego viatja a Cocentaina per a buscar Santi. Pelayo pressiona Narcís per a aconseguir les terres del Marquesat. L’amistat entre Narcís i Fabià alça les sospites de Robert. Una oferta sorprenent canvia la situació de Blanca. Tonet, que veu com la font de Don Miquel no arriba, està disposat a fer el que siga menester per tal de fer-la.
Torna L'Alqueria
Totes les temporades