Set motius pels quals has de veure la sèrie 'Després de tu'

Aquest diumenge, À Punt emet l'últim capítol de la sèrie protagonitzada pels membres de la família Llopis Mateu

Thumbnail després de tu genèric.jpg
Els protagonistes de la sèrie 'Després de tu', d'esquerra a dreta, són Alba, Pau, Raquel, Encarna, Artur i Óscar
06 d'abril 2022 - 10:16

El 6 de febrer s'estrenava de manera simultània en À Punt, Tv3 i IB3, la sèrie Després de tu, una ficció dirigida per Carles Alberola i Chon González i protagonitzada per Sergio Caballero, qui fa de pare de la família. Cada diumenge, els membres de la família Llopis Mateu han compartit les seues inquietuds, dificultats i preocupacions, des que la matriarca va morir de forma sobtada. Unes trames centrades en la paternitat i l'adolescència, que no han deixat indiferent ningú i que ha seguit gran part de l'audiència d'À Punt. L'estrena va rebre una molt bona acollida, amb més de 229.000 espectadors i espectadores seguint-la i marcant una quota de pantalla del 8,6%.

La resta de l’equip artístic el formen Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre d’altres. Els guions són de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova i el mateix Chon González.

El director Carles Alberola, durant l'acte d'estrena de la sèrie a la Fimoteca de València, va definir la sèrie com "una història d’amor, una comèdia sobre la nostra capacitat d’estimar més enllà de la vida i la mort". Per a Chon González "la sèrie parla de la mort, però també de la vida, de l'amor, de madurar, de perdonar-se a un mateix, de tirar avant". L’actor Sergio Caballero considera que Després de tu respira vitalitat, humor i tendresa i sorprendrà molt gratament l’espectador: "És un retall de vida, agredolça, on tots estem representats".

Per què has de veure Després de tu?

T'ho conten els mateixos actors i actrius.

També et pot interessar

stats