Els dissenys de la valenciana Laura Pérez, de camí als Emmy

Està nominada pels crèdits i les il·lustracions de l’exitosa sèrie 'Solo asesinatos en el edificio', que emet la plataforma Disney

Una de les il·lustracions que ha dissenyat Laura Pérez per a la sèrie 'Solo asesinatos en el edificio', que emet la plataforma Disney
Una de les il·lustracions de Laura Pérez per a la sèrie 'Solo asesinatos en el edificio', que emet la plataforma Disney / À Punt NTC

Els Premis Emmy, els guardons de referència de la indústria televisiva dels Estats Units, poden tindre sabor valencià. La dissenyadora Laura Pérez, que ha fet els crèdits i les il·lustracions de la protagonista de la sèrie Solo asesinatos en el edificio, està nominada a aquests guardons, amb l’equip d’aquest audiovisual, en la categoria de millor disseny dels títols de crèdit.

Laura Pérez, autora de la capçalera d’aquesta exitosa sèrie, que es pot veure en la plataforma de pagament de Disney, està nominada juntament amb la directora creativa de la sèrie, una altra dissenyadora i tres animadors.

Espera fins a setembre

El 12 de setembre es coneixerà si finalment la valenciana guanya l'Emmy. A més dels crèdits, Laura Pérez també ha fet les il·lustracions que la protagonista, encarnada per Selena Gómez, mostra en la sèrie, ja que el personatge es dedica a aquest àmbit professional.

La dissenyadora valenciana ha admés en les xarxes socials que la nominació suposa un somni: "Mai no vaig pensar que em nominarien com a dissenyadora en els Emmy!", exclamava poc després de conéixer la seua nominació.  

La nominació és una bona notícia per al disseny valencià, que evidencia el potencial d'aquest sector al nostre territori, just l'any en què València és la Capital Mundial del Disseny.

També et pot interessar

stats