La dissenyadora valenciana que està darrere de les il·lustracions d'una exitosa sèrie de Disney

Laura Pérez crea els crèdits i els dibuixos de la protagonista de ‘Solo asesinatos en el edificio’

La dissenyadora Laura Pérez ha dissenyat els crèdits i les il·lustracions de la sèrie 'Solo asesinatos en el edificio'

Un dibuix penjat en Instagram ha permés a la il·lustradora valenciana Laura Pérez fer un viatge inesperat, que l’ha portada des del món editorial fins a la indústria cinematogràfica. El talent i la casualitat l'han convertida en la creadora de la capçalera d'una exitosa comèdia televisiva nord-americana de la factoria Disney, la sèrie Solo asesinatos en el edificio, que interpreten Selena Gómez i Steve Martin.

La il·lustradora valenciana ha entrat per la porta gran en l’art de fer títols de crèdit d’una sèrie o pel·lícula arran de l’aparador d’Instagram, on el seu treball va captivar la productora d’aquest audiovisual.

'Alter ego' de la protagonista

A més, el seu treball aniria molt més enllà dels crèdits, també es va convertir en l’alter ego de Selena Gómez. "Hi havia un personatge, que interpretava Selena Gómez i que era il·lustradora, per tant, la productora em va comentar que tenia sentit que la mateixa persona que havia fet l’art dels títols de crèdit s’encarregara de fer els dibuixos de la il·lustradora que apareixerien en diferents escenes de la sèrie", explicava Laura Pérez.

La dissenyadora valenciana confessa que el seu periple vital pel Canadà, Singapur o Londres li va facilitar la creació d'un espai habitat pels seus títols de crèdit.

Laura Pérez beu del còmic, de l'univers faller i d'una infància on els personatges que cobraven vida en la seua imaginació estaven construïts en 3D.

Present en les xarxes socials, un dibuix descartat del seu llibre Tótem va servir de ganxo per a un fitxatge que la va catapultar a la factoria Disney. "M’agrada el costumisme, la línia clàssica, però també m’ha influït l’art o la pintura", admetia Pérez.

La capçalera d'una ficció televisiva és una carta informativa dedicada al pati de butaques. Lisa Bolan, la creadora de títols tan icònics com Joc de trons, va ser la responsable d'aquesta comanda a Laura Pérez que ja sona a èxit. 

També et pot interessar

stats