Acaba la 7a edició del Festival de les Arts amb focs artificials i més de 40.000 assistents

Dorian han sigut els encarregats de tancar l'acte, on també han actuat Love of Lesbian, Lori Meyers, Cariño o Alba Reche

Imatge d'un concert del Festival les Arts 2022
Imatge d'un concert del Festival de les Arts 2022 / Festival de les Arts

El Festival de les Arts ha dit adeu aquest dissabte a la setena edició després d'haver aplegat durant el cap de setmana més de 40.000 espectadors, els quals han pogut cantar i ballar al ritme d'artistes com Lori Meyers, Love Of Lesbian, La M.O.D.A., Guitarricadelafuente, Alba Reche, Miss Caffeina, Ginebras o Cariño.

L'acte va tornar a il·luminar la Ciutat de les Arts i les Ciències amb focs artificials durant el concert de divendres de Carlos Sadness i ha tancat de manera "espectacular" aquest dissabte amb Dorian, tal com ha explicat l'organització en un comunicat.

Els dos escenaris del recinte han sigut "els màxims protagonistes", així com els dos dj sets. Els assistents han pogut gaudir d'una zona de restauració amb una àmplia varietat de furgoteques o gastronetes i moltes marques ha acompanyat durant tota la jornada. Per altra banda, els més menuts han disposat d'una Zona Kids on també han pogut fruir de la música i de l'ambient festivaler.

El Festival dels Arts ja prepara la pròxima edició, l'octava, que se celebrarà els dies 9 i 10 de juny del 2023.

També et pot interessar

stats