Guia per a no perdre’t cap festival a la Comunitat Valenciana

Els concerts tornen amb el model previ a la pandèmia, amb els assistents ballant drets i sense mantindre la distància de seguretat

Imatge d'arxiu del Festival Internacional de Benicàssim
Imatge d'arxiu del Festival Internacional de Benicàssim / Fiberfib

S’acosta l’estiu i hi arriben les grans celebracioms musicals a l’aire lliure. Amb una temporada estival que s’espera amb les mínimes restriccions per frenar la covid, tornen els festivals de música valencians. I regressen seguint el model tradicional previ a la pandèmia: amb els assistents ballant drets, sense mantindre la distància de seguretat i gaudint d’un seguit de concerts durant diversos dies.  

Tres anys després, tornen alguns dels festivals més emblemàtics de la Comunitat Valenciana, com el Festival Internacional de Benicàssim, el Low Festival a Benidorm o el Rabolagartija a Villena, que van haver d’ajornar les respectives edicions el 2020 i el 2021 a causa de la crisi sanitària. També d’altres s’inicien per primera vegada, com els festivals de música urbana Big Sound o Diversity, a València. 

En À Punt Notícies t’oferim una guia detallada de tots els festivals que recorreran aquest estiu, de nord a sud, el territori valencià. 

També et pot interessar

stats