Les Arts tanca la seua edició postpandèmia amb una afluència de 40.000 persones

La tornada del festival a la ciutat de València aquest cap de setmana ha deixat un regust agredolç entre els assistents ja que ha estat marcada amb la mort d’una dona

Música i focs artificials al festival les Arts
Música i focs artificials al festival les Arts
07 de novembre 2021 - 10:31

El festival de les Arts ha tancat aquesta matinada la seua edició més agredolça després d'haver aconseguit que les 40.000 persones assistents hagen pogut ballar i gaudir de la música en la "nova normalitat". No obstant això, l'edició del macrofestival ha estat marcada per la mort d'una dona de 39 anys que va ser trobada sense vida en un dels banys.

Amb l’aforament complet, el festival de música va començar divendres amb un ambient festiu, una impressionant assistència de públic i moltes ganes de recuperar el temps perdut a causa del coronavirus. El Festival, a més, va acollir el primer punt mòbil de vacunació en concerts, per on van passar centenars de joves a rebre la injecció contra la Covid-19.

La notícia que s'havia trobat una dona morta als lavabos del festival, el matí de dissabte, va tenyir de tristesa de tristesa el festival. Però després de les condolences als amics i familiars de la dona, el festival va reprendre la programació prevista amb l'actuació de Varry Brava i Fangoria.

Actuació de Fangoria en el festival de Les Arts
Actuació de Fangoria en el festival de Les Arts / Biel Aliño (EFE)

Alaska i Nacho Canut van posar a ballar el públic amb himnes propis i versionats, tot amb aires dels huitanta, llums i ballarins. Com a colofó, els ja tradicionals focs artificials, que no falten en els millors moments del festival dels Arts, i que van posar punt final a una edició memorable.

També et pot interessar

stats