València torna a vibrar amb el Festival de les Arts

Pels escenaris passaran bandes com Vetusta Morla, Fangoria i els valencians La Habitación Roja i Varry Brava

Imatge d'arxiu del Festival de Les Arts
Imatge d'arxiu del Festival de les Arts / @festivaldelesarts

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València s’ompli de música, ara a la tardor, amb el festival emblema, el Festival de les Arts. Després d’ajornar-se en dues ocasions per la pandèmia de la Covid, ara canvia les tradicionals dates d’inicis del mes juny per novembre. 

Amb la caiguda de la majoria de les restriccions per a contindre l’avanç del coronavirus el passat 9 d'octubre, es permet ja la celebració d'esdeveniments multitudinaris semblants a l’antiga normalitat. Tot i això, els assistents hauran de mantindre les mesures seguretat, com l’ús obligatori de la mascareta en el recinte. 

Per la Ciutat de les Arts, aquest divendres i dissabte passaran artistes i grups emblemàtics del panorama musical com Vetusta Morla, Fangoria o els valencians La Habitación Roja i Varry Brava. A ells i elles s’uneixen formacions punteres com La La Love You, ELYELLA, Ventiuno i la gran revelació de la quarantena, la cantant Rigoberta Bandini. 

En compliment de la nova normativa autonòmica, l’organització exigeix el certificat Covid digital de la Unió Europea, que demostra que l’usuari té la pauta completa de vacunació; una prova d'antígens negativa realitzada 24 hores abans de l'accés al recinte o una prova PCR negativa efectuada en les 48 hores prèvies.

A més, la Conselleria de Sanitat Universal ha instal·lat el primer punt mòbil de vacunació en concerts. El personal sanitari administrarà les dosis del vaccí entre les 16:00 i les 20:00 hores, coincidint amb l'horari d'acreditació dels assistents al festival. 

També et pot interessar

stats