Comença el Festival de les Arts: consulta els horaris i localització dels concerts

Durant els dos dies de festival, hi actuaran els valencians Ciudad Jara, Alba Reche i Guitarricadelafuente

Actuació de la valenciana Alba Reche en el festival de Les Arts
Actuació de la valenciana Alba Reche en el festival de Les Arts / @festivaldelesarts

El Festival de les Arts de València recupera el ritme previ a la pandèmia i torna en una edició sense restriccions per contindre la covid, com l’ús obligatori de la mascareta al recinte. Aquest divendres, a les 17:45 hores, la cantant d’Elx Alba Reche serà l’encarregada de donar el tret d’eixida a dos dies de la millor música indie-pop al recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Els abonaments per als dos dies de festival es van esgotar als pocs dies d’eixir a la venda, i només queden unes poques entrades per a aquest divendres, que encara es poden adquirir en el web oficial de Les Arts.

Pels escenaris Heineken i Sklum passaran artistes i grups consagrats de l’indie espanyol, com Love of Lesbian, Lori Meyers, Dorian, Carlos Sadness, Mishima i Miss Caffeina, que comparteixen cartell amb Sen Senra, Ginebras, Cariño, Delaporte i Tu Otra Bonita. 

També hi haurà presència valenciana amb l’actuació de la banda Ciudad Jara, lidera per Pablo Sánchez, i amb la incorporació d’última hora del cantant Álvaro Lafuente, més conegut com Guitarricadelafuente. 

Horaris del Festival de les Arts
Horaris del Festival de les Arts / Festival de les Arts

També et pot interessar

stats