Guitarricadelafuente, confirmat en el Festival de les Arts

L’artista valencià acaba de publicar el seu primer disc, "La Cantera"

Portada del disc "La Cantera", de Guitarricadelafuente
Portada del disc "La Cantera", de Guitarricadelafuente / @guitarricadelafuente

El Festival de les Arts, que se celebrarà els dies 3 i 4 de juny de 2022 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, ha confirmat l’actuació de l’artista valencià Guitarricadelafuente. 

Tot i que el jove cantant ja ha fet concerts per tot Espanya, el 6 de maig va publicar el seu primer disc, La Cantera, amb senzills com "Mil y una noches", que ja superen els cinc milions de reproduccions a Spotify. 

Guitarricadelafuente actuarà el dissabte 4 de juny i s'uneix a grans artistes ja confirmats com Love of Lesbian, Lori Meyers, La M.O.D.A., Dorian, Carlos Sadness, Miss Caffeina, Sen Senra, Ginebras, Cala Vento, Ciudad Jara, Delaporte, Mishima o Alba Reche.

Amb tots els abonaments esgotats i les entrades de dia a punt de fer-ho, s'espera una gran edició aquest 2022, que torna a les dates originals després d'haver celebrat l'última edició el novembre del 2021.

El festival comptarà amb dos escenaris, zona d'hostaleria i, de nou, Zona Kids, on els xiquets i xiquetes també podran gaudir bona cosa del festival. A més, els menors de nou anys podran accedir gratis al festival.

També et pot interessar

stats