Qui guanyarà ‘Duel de veus’ dissabte a la nit?

Els sis finalistes participen en la gran final a partir de les 21:45 hores

El diumenge, 4 d’abril, a les 11:30 hores la final de Duel de Veus tornarà a emetre’s per la televisió d’À Punt.

Qui guanyarà ‘Duel de veus’ dissabte a la nit?
Qui guanyarà ‘Duel de veus’ dissabte a la nit? / Departament de Comunicació
01 d'abril 2021 - 09:53

Després de tretze setmanes, arriba la gran final de la competició musical de Duel de Veus. Aquest dissabte a les 21:45 hores el concurs de talents d’À Punt de la temporada trobarà la nova estrela de la música de la Comunitat Valenciana.

La gala estarà plena d’emoció i estratègia perquè es tracta d’una lluita de tots contra tots. Cada intèrpret s’ha preparat un repertori de cançons i, en cada duel, cantarà un tema. Ja no val només tindre tècnica, és moment d’emocionar, cal arriscar dalt l’escenari i eixir a guanyar.

Els finalistes són Alicia, de Marines; Andrea, de Crevillent; Eduardo, de Marines; Guillem (Mayo), de Rossell; Laura, d’Elda, i Lucía, de Vilamarxant.

Els primers duels de la nit, entre els sis concursants que passaren, es van decidir la setmana passada durant la semifinal. Així serà la competició:

ANDREA contra LAURA - LUCÍA contra MAYO - ALICIA contra EDUARDO

El guanyador o guanyadora del duel, segons la decisió del jurat, passarà a la fase següent. El perdedor del repte és expulsat i el guanyador tria un dels cantants restants per a un nou duel. La mecànica es repeteix fins que només queden dos concursants, que també es desafien.

Actuacions de David de María, Samantha i Sole Giménez

El convidat del programa és el cantant David de María, que haurà de salvar algun dels participants i donar-li l’oportunitat de no ser eliminat.

Duel de veus es vesteix de festa i al seu escenari pujaran també dos dels membres del jurat, Samantha i Sole Giménez, per a regalar al públic les seues actuacions en directe.

Dissabte a la nit el programa reserva moltes més sorpreses, a més de l’emoció de la gran final. De segur que les xarxes tornaran a bullir i el talent Duel de veus torna a ser trending topic estatal.

El diumenge, 4 d’abril, a les 11:30 hores la final de Duel de Veus tornarà a emetre’s per la televisió d’À Punt.

També et pot interessar

stats